2777
2789
عنوان

ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 45 پست
کلا رندوم. یهو میاد احوال پرسی یا یه بار ادم کرد توی چنلش یه جور رفتار میکنه انگار هنوز چیزی بینمونه

من بهش گفتم پیم نده یساعت پیش

اینو فرستاد💩

نصیحتم نکن لطفا مادرجان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو من و تو تموم کردیم اگه یه بار دیگه پیام و زنگ ازت ببینم به جرم مزاحمت ازت شکایت میکنم اینجوری سفت و محکم بهش بگو برینه تو خودش

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

نمیخواهی ، شماره ناشناس جواب نده . تنظیم کن وارد گروه ناشناس نشیاگر انقدر اذیتی یک عوض کردن شماره و ...

من که جواب نمیدم عزیز، گفتم خطمم نمیتونم عوض کنم

بعدم ارتباطمون فقط از طریق شماره موبایل نیست. آفرین به شما که میتونی

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

حالا تو خیابون نبودم چی😂 بعد اکانت تلگرامم هست

خوب وقتی دایم زنگ میزنه ممکنه یه بارش تو خیابون باشی اینجوری ممکنه ذیگع جزات نکنه زنگ بزنه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

اصلا دوسش نداری؟

قبلا داشتم ولی دیگه نه. راستش حواسم پیش یه آدم دیگه هست

بعدم این کلا چون از بچگی باهم بزرگ شدیم بیشتر حس میکنم وابستگی داره و به خاطر همین رو نمیدم

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

من بهش گفتم پیم نده یساعت پیشاینو فرستاد💩

کرم داره 😂

پسرا اینطورین که دوس ندارن دختر فراموششون کنه و هی خودشونو یادت میندازن اسکلا

آره دقیقا اینم همینجوریه

نمیدونم واقعا تو اینستاگرامم هعی ریکوئست میده نمیدونمم دردش چیه دایرکتم نمیده بگه چکار داره من از بی ...

به نظرم به شوهر سابقت بگو

بهش بگو من و تو تموم کردیم اگه یه بار دیگه پیام و زنگ ازت ببینم به جرم مزاحمت ازت شکایت میکنم اینجور ...

هزار بار گفتم

حتی وقتی تو رابطه بودم با یکی دیگه پارتنرم رفت باهاش دعوا کرد

اصلا هر راهی رو بگی امتحان کردم این آدم یه ذره روش کم نشد

خوب وقتی دایم زنگ میزنه ممکنه یه بارش تو خیابون باشی اینجوری ممکنه ذیگع جزات نکنه زنگ بزنه

مرسی باز حالا ببینم موقعیتش پیش میاد

بهش برینی بهش بر نمیخوره اصلاا؟

کاش برمیخورد

من که جواب نمیدم عزیز، گفتم خطمم نمیتونم عوض کنم بعدم ارتباطمون فقط از طریق شماره موبایل نیست. آفرین ...

اگر دنبال راه چاره ای چرا با شنیدنش بدت میاد

اگر مشکل پیام ناشناس و اد شدن تو گروه تلگرامیه که دوتا تنظیمه

اگر دلخواهت شنیدن حرف دیگه ست من شرمنده ام و موفق باشی🤍