2777
2789
عنوان

ولم نمیکنه

199 بازدید | 47 پست

من دو ساله رابطم باهاش تموم شده و کسی که تموم هم کرد خودش بود.

ولی همش پیام میده 😐 اصلا ول کن ماجرا نیست

هی زنگ هی پیام

هروقتم بلاک میکنم با یه خط جدید پیداش میشه

خطمم نمیشه عوض کنم چون دائمه

ولی مغزمو خورده دیگه

چیکار کنم؟

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمارتو کلا عوض کن

یه بار عوض کردم گیر آورد اینم دیگه نمیتونم عوض کنم چون همه چیزم رو همینه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

هر وقت زنگزد تو خیابون بودی از یه آقا بخواه جواب بده و بگه چنین شخصی که میگی من نمیشناسم دوباره اگر زنگ زد و تو خیابون بودی به یه اقا دیگه بده البته کسی که موجه باشه نه هرکسی

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

شماره ناشناس جواب نده خب

من که جواب نمیدم ناشناس زنگ بزنه ولی یه دفعه تل پیام میده

یا پیامک میده یا ادم میکنه توی گروه رفیقاش

انگار هنوز به این باور نمیرسه که دیگه تموم شده

پسرا رد دادناکس منم همینه

ای بابا

یه بار عوض کردم گیر آورد اینم دیگه نمیتونم عوض کنم چون همه چیزم رو همینه

منم نوخ خاله شوهر سابقم هعییی پیام میده هعی زنگ میزنه گوشیمو گذاستم رو حالت مزاحم نشوید که دیگه هرچی میاد نفهمم به اشناهم گفتم زنگ جواب نمیدم

هر وقت زنگزد تو خیابون بودی از یه آقا بخواه جواب بده و بگه چنین شخصی که میگی من نمیشناسم دوباره اگر ...

حالا تو خیابون نبودم چی😂 بعد اکانت تلگرامم هست

نمیخواهی ، شماره ناشناس جواب نده . تنظیم کن وارد گروه ناشناس نشی

اگر انقدر اذیتی یک عوض کردن شماره و دوتا دکمه تنظیم چاره کاره

نمیشه که هم هر شماره ای رو جواب بدی هم برخورد قاطع نکنی هم دنبال راه چاره باشی

الان خانمها با بچه از ازدواج رسمی و شوهر عاشق پیگیر بیرون میان و شهر و کار رو رها میکنن و ارتباط رو قطع میکنن شما نمی تونی یک ارتباط از طریق شماره موبایل رو مدیریت کنی؟

منم نوخ خاله شوهر سابقم هعییی پیام میده هعی زنگ میزنه گوشیمو گذاستم رو حالت مزاحم نشوید که دیگه هرچی ...

اون دیگه چراا

ب تو چی میگه؟

کلا رندوم. یهو میاد احوال پرسی

یا یه بار ادم کرد توی چنلش

یه جور رفتار میکنه انگار هنوز چیزی بینمونه