2777
2789
عنوان

حال بدم

53 بازدید | 10 پست

برادرام همه امانتیهام طلاهام، لب تابم که پیش مادرم به رسم امانت گذاشته بودم بعد فوت مادرم همه رو برداشتند، همه چیزهایی که من امانتی گذاشته بودم پیش مادر،فقط من منزلی رو با مادرم شریک هستم سه دنگ به نام منه و سه دنگ به نام مادرم،پارسال وقتی مادر در قید حیات بود خونه رو اجاره دادیم به یک تازه عروس داماد،قرار بر این شد که پول پیش منزل ۲۰۰ میلیون دست من باشه و مستاجر هر ماه اجاره را به کارت مادرم واریز کند مادرم پارسال این شرط را گذاشته بود،چند روز هست که موعد مستاجر تموم شده بنده خدا دوست داشت یک سال دیگه هم تمدید کنه،برادرای من بهش گفتن علاوه بر کرایه ه طبق هر سهم هر نفر واریز میکنی شرط ما برای تمدید قرارداد اینه که پول پیش را همون ۲۰۰ میلیون را از خواهرمان بگیری و بین ما برادرها هم تقسیم کنی و اجاره را ماهی ۶ میلیون واریز کنی، ر صورتی که پارسال ماهی ۱۲ میلیون اجاره واریز میکرد،این شرط برادرام برای تمدید قرارداد با مستاجر بود در صورتی که برادرهام هنوز به طور قانونی سند منزل به نامشون نخورده و درخواست این دو تا شرط را از آقا دارند،ولی مستاجر قبول نمیکنه میگه چون سند قطعی به نام خواهرتونه پس پول من باید دست خواهرتون باشه. این دو نفر هم قبول نمیکنن،مستاجر الان میخواد بلند شه،برادرم زنگ زده بهش گفته پولتو تمام و کمال از خواهرم بگیر و کلید رو به خواهرم اصلاً نده ببر کلید رو بده دادگاه. اینطوری تعیین تکلیف میکنند برای من. به نظر شما منطقیترین کار چیه؟

مستاجری که پارسال ۱۲ میلیون اجاره میداد اینا میگن ماهی ۶ تومن. و تقسیم پول پیش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد از فوت مادرم بطور کلی عوض شدند، میگن بوی پول که بیاد خواهر برادری تعطیله

دقیقا،منم کشیدم ،ما دوتا دختر مجرد بودیم با لباسهای تنمون انداختن بیرون،همه ی وسایلای خونه رو صاحب شدن ،خواهر برادری وقتی پدر و مادر نباشه خودشو نشون میده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دقیقا،منم کشیدم ،ما دوتا دختر مجرد بودیم با لباسهای تنمون انداختن بیرون،همه ی وسایلای خونه رو صاحب ش ...

تازه من کل جهیزیمو خودم زحمت کشیدم خریدم

حتی فاکتور تک تک جهیزیه ام رو هم دارم که به اسم خودمه. اینا وسایل منزل رو که بالا کشیدن هیچ، اومدن میگن که دادگاه باید کارشناس بفرسته منزل خواهرمون چون اجناس خونه مادرمون رو برده به عنوان جهیزیه داره استفاده میکنه در صورتی که تمامی اسباب اثاثیه منزل من نو هستند و فاکتور دارم. میگن خوردن حق تو برامون خیلی لذت بخش و لذیذتر از هر چیزیه. با پول طلاهات میریم پایین شهر برای خودمون یه آپارتمان کوچیک میخریم بشیم بسوز فقط.

ای بابا چه برادری هستن اینا ... تو که میدونستی اینجوری هستن قبل فوت مادر کارهای خونه رو انجام میدادی ...

مادرمم متاسفانه طرف اونها بود، هرچی میگفتم طلاهامو بده

میگفت چرا باید بدم ببری شوهره بدزده، گفتم خب سه دنگ دیگه رو بزن بنامم قشنگ برمیگشت میگفت پسران آینده ندارن؟

درصورتیکه بیماری صعب العلاج داشت و من همش گوشه در اتاق عملها براش اشک می ریختم و پسرش تو خونه داشت سریال می دید

تازه من کل جهیزیمو خودم زحمت کشیدم خریدمحتی فاکتور تک تک جهیزیه ام رو هم دارم که به اسم خودمه. اینا ...

هعععععععی،مال یتیم خوردن نداره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)