2777
2789
عنوان

افکارم

40 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

بچه ها من حالم خوب نیست

نمیدونم چرا وقتی تو خیابون راه میرم همه ش احساس میکنم مقصرم گناهکارم مزاحم مردمم همه دارن درمورد فکرهای بد میکنن.محتوای فکرام این هاست؟

یک .یه پسر خوشتیپ مثلا رد بشه حالا من یا نگاهش میکنم یا نمیکنم.یا خوشم میاد یا نمیاد فرق نداره بلافاصله احساس میکنم یکی داره نگاهم میکنه داره میگه من یه زن بدم من خرابم و طردم میکنه و ازم متنفر میشه

دو. مثلا از جلو مغازه رد میشم پول ندارم خرید کنم فکر میکنم حالا یکی میبینه من هوس چیزی کردم ولی پول ندارم به حالم ترحم میکنه با دیده به تحقیر نگاهم میکنه و طردم میکنه

سه. فکر میکنم مردم عادی ان من غیر عادی ام .شرم و خود کم بینی من رو میبینن مسخرم میکنن بهم میخندن تحقیرم میکنن

چهار.حتی زمانی که مردی بهم زل نمیزنه من احساس گناه میکنم.اخساس میکنم تقصیر منه که مرد ها مزاحمم میشن و حالا همه دارن نگاهم میکنن و میگن این دختر خرابه کرم داره مردا نگاهش میکنن

ولی خدا خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم اینا که میگی وسواس فکریه خب؟

این فکرها وقتی میان که یک مدت از اجتماع دور باشی یا مثلا میگم دوهفته یبار از خونه بزنی بیرون

ولی وقتی زیاد برای بازار زیاد بری جای شلوغ و این فکرایی که میاد تو سرت رو سرکوب نکن اصلا بگو آره شایدم همینه

همین که یه مدت اجتماعی باشی فکرا کمترمیشه و دیگه احساسم نمیکنی که غیر عادی

پس فکراتو بزار بیانو رد شن تا جایی که میتونی اهمیت نده رو اعتماد بنفست که کار کنی ببین دیگه عین خیالت نیس که کی چه فکری درموردت میکنه

عزیز دلم اینا که میگی وسواس فکریه خب؟این فکرها وقتی میان که یک مدت از اجتماع دور باشی یا مثلا میگم د ...

میدونی الان بهتر شدم.ولی گاهی یه جوری میشه که همون چیزی که ازش میترسم اتفاق بیفته رو یهو انجامش میدم.مثلا دوسال پیش تویخیابون یه مرد میانسالی با خانم داشت راه میرفت.من ناخودآگاه دوباره استرس گرفتم که اینا درموردم چه فکری بدی میتونن بکنن .و من اصلا نمیدونم چیشد که برگشتم به صورت کاملا بی ربطی یه نگاهی به مرده کردم.اصلا خود مرده نگاهش به زمین بود ندید.بعد زن کنار دستش دید برگشت با حالت توهین آمیزی گفت این با تو چیکار داره.پیرمرده هم از ذوقخندید.اون روز خیلی بهم برخورد

میدونی الان بهتر شدم.ولی گاهی یه جوری میشه که همون چیزی که ازش میترسم اتفاق بیفته رو یهو انجامش میدم ...

کم کم بهتر میشی تا جای که میتونی سرگرم باش خودت تنهایی بازار برو خرید تنها پاساژ گردی کن کلاس برو به خصوص اگه توانایی مالی شو داری کلاس شنا ثبت نام کن که ذهنتو خییلی آروم میکنه

در مورد اینکه واکنش دادی به مرده این خودش خیلی بده یه چیزی بگم به فکر وسواسی که میاد تو سرت واکنش نده ینی اجازه اینو نده که اون چیزی که اون فکر میگه رو تو بخوای برا کسی به زبون بیاری

اینارو من تجربه کردم فقط رو خودت کار کن خوبه خوب میشی

نه توروخدا بیا یه اسم بذار

عزیزم من میگم به خودم اجازه نمیدم چون غیرحرفه ای هستم نه سوادشو دارم و نه فایده ای برات داره چون اینکار باعث انتقال انرژی منفی بهت میشه

اسم هم منظورم فحش یا لقب زشت نبود منظورم همین اسمای چالش های روانی هست

Oh baby
عزیزم من میگم به خودم اجازه نمیدم چون غیرحرفه ای هستم نه سوادشو دارم و نه فایده ای برات داره چون این ...

چون خودت میگی حرفه ای نیستی و سوادش رو نداری بهت میگم.اصولا هیچکس نه به عنوان روانشناس و نه تحت هیچ عنوانی هرگز هیچ جا اجازه اسم گذاشتن روی بقیه نداره.این چیزی نیست که کسی بهت سوادشو یاد بده به عنوان یک انسان خیلی پیشتر لازم بود یاد بگیری که انسان روی انسان اسم نمیذاره.همون روانشناس هم بر حسب ضرورت برای تشخیص و درمان اجتناب ناپذیره برای مراجعش در نهایت تشخیصی رو در نظر بگیره که به هیچ عنوان اجازه نداره اصلا این تشخیص رو به مراجع بگه.تشخیص میده توی ذهن خودش صرفا چون طی مسیر درمان مستلزم تشخیصه