2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالاکه زودتر نتیجه بگیری 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

منم این ماه به امید خدا میخام اقدام کنم دیشب تاپیک زدم هیچ کی نیومد بچه ها شما لژ کیت تخمک گذاری هم استفاده میکنید؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم این ماه به امید خدا میخام اقدام کنم دیشب تاپیک زدم هیچ کی نیومد بچه ها شما لژ کیت تخمک گذاری هم ...

من استفاده کردم اصلا نشون نداد 

بنظر من همه چی دست خداست باید از خودش بخواهیم 

ولی برای من همیشه ی چی دیر بهم میده وقتی به همه داد بعد منم

برای منم دعا کنید 

عزیزم عجله نکن استرس نداشته باش میگفتن تا ی سال طبیعیه منم میگفتم چرت میگن من سر یازده ماه حامله شدم صبور باش عزیزم

دو ماه که انقدری نیست وا؟ حالا چرا استرس؟ انگار پنجاه سالته و اینم آخرین تیر ترکشتو و دور از جون قراره یائسه بشی . بیخیال راحت باش لذت رابطه رو ببر انقدر به نتایجش فکر نکن اسید فولیک ایناتو بخور آهنتو بخور هر وقت حال می کنی و دلت میخاد رابطه داشته باش بالاخره میشه . یه دکترم برو صررررررررررفا برا چکاپ و سونو واژینال حتما بعد پایان دوره قاعدگیت

من استفاده کردم اصلا نشون نداد  بنظر من همه چی دست خداست باید از خودش بخواهیم  ولی برای ...

چند ماهه اقدامی؟ چرا از پیاز درمانی استفاده نمیکنید بچه ها 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی