اره خوبه، چه کیتی گرفتی عزیزم دوره هات چند روزست چه روزی میخای کیت رو شروع کنی
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
کیت تخمک گذاری بزن تو نت توضیح کامل داده، بستش 7500 هست، پنج تا توشه، از چند روز قبل اینکه حس کنی تخمک گذاریت هست، کیت رو امتحان کن تا پنج روز یک روز درمیان
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
سرچ کنید تو همین نینی سایت هم کلی تاپیک زدن از روز پنج پری تا 15 روز، هر رپز دو لیوان آب بی کلر رپ بجوشونید پیاز نارنجی رو چار تیکه کنید بندازید سر ظرف رو بگیرد تا پنج دیقه بجوشد، قبل ناهار وقبل شام خیلی ها با یبار پیاز درمانی باردار شدن ولی اصلش سه باره