2777
2789
عنوان

نهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 62 پست
شما شهر کوچیک هستی من منطقه 1 ام و قبولیم سخته

وای شهر کوچیک خیلی بده دختر درسته ک منطقه 3 ام نمراتمم خوبه اما شهرمون فقط یه مدرسه دولتی داغون داره معلمامون معلمای راهنمایی ببودن و اکثرا سال اول تدریسشون و هیچی هم بلد نیستن بعد مارو مجبر میکردن بریم مدرسه بچهای کلاسمون کلا 8 نفرن و دوتاشون متاهل هیچکی درس نمیخونه اینجا منم هیچ رقیبی نداشتم کلاس اموزشی هیچی نداشتیم درکنار اون من همش تو خونم اخرین بار اوایل اسفند رفتم شهرستان خرید اینجا دخترا اصلا نمیتونن از خونه برن بیرون واقعا واقعا جای داغونیه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

حالا اینجوریم نیست هیچکار نکرده باشی، دوتا داروخونه ور داری بسته، شیفتم بدی تامینت میکنهولی میگم من ...

من تو شهر بزرگ بزور بتونم داروخونه بزنم با این شرایط اقتصادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای شهر کوچیک خیلی بده دختر درسته ک منطقه 3 ام نمراتمم خوبه اما شهرمون فقط یه مدرسه دولتی داغون داره ...

حق میدم بهت از اونجا فرار کن میخوای بری کدوم شهر؟؟

درسته دارو خونه زدن کار هرکسی نیست منم نگفتم بزنی، منظورم این بود برا داروخونه ها کار کنی عزیزم

اینم میشه

ولی به نظر شما یک سال پشت موندن ارزششو داره؟؟

عقب نمیمونم؟؟

ایشالا که میاری عزیزممن از یه طرفی هی فکر میکنم با خودم میگم ۱ سال بمونم پشت کنکور عقب میوفتم فلاناز ...

قربونت برم خودتم انشالله بیاری رشته مورد علاقتو ببین من روحیم یکم ضعیف شده خانوادم حمایتم نمیکنه همش به من میگن همین امسال برو دیوونم کردن مامانم که چپ میره راست میره تیکه میندازه تو امساال درس نخوندی پس چیکار کردی انقددر ناراحتم میکنه جو خونمون اصلا مناسب پپشت موندن نیست وگرنه منم دوس دارم به هدفم برسم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اینم میشه ولی به نظر شما یک سال پشت موندن ارزششو داره؟؟ عقب نمیمونم؟؟

من خودمم خیلی بهش فک کردم

ببین اگه واقعا هدفته مثلا خیلی دوسش داریو حاضری برای بجنگی باز، اره ارزششو داره

تازه افرادی هستن که ۵_۶ سال پشت موندن دیگه این یه سال به جایی برنمیخوره

بعد واسه یکی ام که پشت کنکوریه کارش نسبت به پارسال ساده تر شده دیگه، مثلا یادگیریاشو یاد گرفته و باید نمونه سوال کار کنه یا نیاز نیست اونقدر ب خودش فشار بیاره، میدونی چی میگم

حق میدم بهت از اونجا فرار کن میخوای بری کدوم شهر؟؟

من والا نمیدونم یه شهر خارج از استان خودون فقطicon یه شهر خوب تهران شمال یزد شیراز اینارو دوس دارم

قربونت برم خودتم انشالله بیاری رشته مورد علاقتو ببین من روحیم یکم ضعیف شده خانوادم حمایتم نمیکنه همش ...

مرسی زیباا

ولی اینو از من به یاد داشته باش، اگر رشته ای که علاقه نداریو رفتی و خدایی نکرده ۴_۵ سال دیگه پشیمون شدی، به همین مادرت بیای بگی تو گفتی پشت نمون همین امسال برو، در جوابت میگه میخواستی بری اگه واقعا علاقه داشتی؛ مگه جلوتو گرفته بودیم!

کاری به حرف بقیه نداشته باش، بهشون بگو تلاش می کنم خوب درس میخونم و ارزششو داره برای ۱ سال دیگه بجنگم

من والا نمیدونم یه شهر خارج از استان خودون فقط یه شهر خوب تهران شمال یزد شیراز اینارو دوس دارم

حتما تلاش کن و مطمئنم قبول میشی و برو پیشرفت کن و از شر این محیط خلاص شو چقدر سخت واقعا

مرسی زیبااولی اینو از من به یاد داشته باش، اگر رشته ای که علاقه نداریو رفتی و خدایی نکرده ۴_۵ سال دی ...

اره میدونمم ببین ولی خیلی اذیت میشم حتی امسال سر درس خوندن کلییی اذیتم کرده کلییییی گریه کردم مامانم خیلی ادم عصبانی هست دررعین مهربون ببودن... مثلا شروعع کنه به غر زدن حداقل سه ساعت باید صداشو بشنوی و بلده خوب حالتو بگیره واقعا واقعا تت فشارم کاش میشد برم ی رشته ای در کنار دانشجوییم درس بخونم... حیف دوسال محرومیت داره... مامانم فقط به من یجوری نگاه میکنه انگار ابزاری هستم ک فقط باید درس بخونه بخونم باهام خوبه نخونم مثل برده ها باهام رفتار میشه

قربونت برم خودتم انشالله بیاری رشته مورد علاقتو ببین من روحیم یکم ضعیف شده خانوادم حمایتم نمیکنه همش ...

واییی منم همینطورمم ولی خداروشکر شهر بزرگ اممم دستم بازهه

اره میدونمم ببین ولی خیلی اذیت میشم حتی امسال سر درس خوندن کلییی اذیتم کرده کلییییی گریه کردم مامانم ...

وای برگام

مامانت چقدر مثل مامان منه

هروقت درس بخونم غرق محبتم میکنه، ولی کافیه ببینه سرم تو گوشیه انقدررر غر میزنه وقتی دید حالمو گرفت بعد ول میکنه😂😂

اره میدونمم ببین ولی خیلی اذیت میشم حتی امسال سر درس خوندن کلییی اذیتم کرده کلییییی گریه کردم مامانم ...

لطفا عاقلانه انتخاب رشته کن عزیزم و اینکه قبول میشی حتما همون پرستاری هم برو فوقش دوباره کنکور میدی همون دو سال بعد چیزی نمیشه

حتما تلاش کن و مطمئنم قبول میشی و برو پیشرفت کن و از شر این محیط خلاص شو چقدر سخت واقعا

دقیقاicon مرسی دخترا خودتونم موفق باشید