2777
2789
عنوان

نهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 62 پست
نه دیگه من قبول نشدم میرم ریاضی میخونم به نظرم اینده مهندسی بیشتر باشه نمیدونم باید مشاور رشته بگیرم ...

موفق باشی

منم تجربیم، دارو منطقه ۱ میارم

ولی پزشکی یا دندون میخوام، فک نکنم بیارم و اگه نیوردم پشت میمونم

چطوری بگم خیلی علاقه ندارم صرفا بخاطر بازار کارشهو اینکه خوشم از پشت کنکور موندن نمیاد مگر اینکه به ...

داداشت نمره هاش چند میشه؟ چرا باهم خوب نیستین خواهربرادرا ک معمولا برا همدیگه جون میدنicon در عین لجبازی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشیمنم تجربیم، دارو منطقه ۱ میارمولی پزشکی یا دندون میخوام، فک نکنم بیارم و اگه نیوردم پشت میم ...

وای کاش منم میوردم من فیزیو میخوام ولی پرستاری هم بیارم میرم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

موفق باشیمنم تجربیم، دارو منطقه ۱ میارمولی پزشکی یا دندون میخوام، فک نکنم بیارم و اگه نیوردم پشت میم ...

منم هدفم دارو بود

شایدم بمونم برای داروسازی ولی دلم نمیخواد عمرم هدر بره یعنی رشته ای میخوام که آینده دار باشه داروسازی گفتن که اگه داروخونه نزنی هیچ کاری نکردی عملا

شما علاقه داری من به کارای درمانی اصلا علاقه ندارم صرفا بخاطر بازار کار اومدم

علاقه ک تا نری کار کنی متوجه نمیشی علاققه داری یا نداری ولی درکل کارای بیمارستانو دوس دارم بخاطر اینکه مستقل م و یه درامدی داشته باشم برم داشنگاه ازین شههر کوچیک و چهاردیواری خلاص شم میخوام برم

داداشت نمره هاش چند میشه؟ چرا باهم خوب نیستین خواهربرادرا ک معمولا برا همدیگه جون میدن در عین لجبازی

اون خوب میشه زیر 17 نداشته من ریاضی خیلی کارمو خراب کرده

ولی خب اون برا کنکور طبق گفته خودش انگیزه نداره بخونه ولی خیلی موذیه بعیدم نیست چیکار میکنه من که نمیدونم داره چیکار میکنه

بخاطر رفتار خانواده کلی اختلاف بینمون افتاده مامانم همش دعوا راه میندازه بینمون و برای من تبعیض قائل میشه و مجبورم میکنه برا این غذا درست کنم راحت درسشو بخونه من با ناراحتی و غصه از تایم درسم بزنم

منم هدفم دارو بود شایدم بمونم برای داروسازی ولی دلم نمیخواد عمرم هدر بره یعنی رشته ای میخوام که آیند ...

اره راس میگن داروخونه زدن هم هزینه نجومی میخواد

وای کاش منم میوردم من فیزیو میخوام ولی پرستاری هم بیارم میرم

ایشالا که میاری عزیزم

من از یه طرفی هی فکر میکنم با خودم میگم ۱ سال بمونم پشت کنکور عقب میوفتم فلان

از یه طرف دیگم میگم حالا ۱ سال اشکال نداره وقتی هدف داری ارزششو داره

اصلااا فک نمی کردم پشت کنکوری بشم همیشه کابوسم بود

اون خوب میشه زیر 17 نداشته من ریاضی خیلی کارمو خراب کرده ولی خب اون برا کنکور طبق گفته خودش انگیزه ن ...

وای خانوادتون چرا بینتون فرق میندازنicon

ایشالا که میاری عزیزممن از یه طرفی هی فکر میکنم با خودم میگم ۱ سال بمونم پشت کنکور عقب میوفتم فلاناز ...

منم کابوسم پشت کنکوری موندنه و منم شغل و استقلال مالی میخوام نمیدونم چه کنم

منم هدفم دارو بود شایدم بمونم برای داروسازی ولی دلم نمیخواد عمرم هدر بره یعنی رشته ای میخوام که آیند ...

حالا اینجوریم نیست هیچکار نکرده باشی، دوتا داروخونه ور داری بسته، شیفتم بدی تامینت میکنه

ولی میگم من علاقه ندارم به دارو