2777
2789
عنوان

ریزش مو

64 بازدید | 5 پست

سلام.

درس میخونم ۱۵ سالمه شب و روز تو مدرسه درس خواندم و استرسی ام شدید به طوری که سر امتحان دستام میلرزه

یکساله ریزش دارم همه حسرت موهامو میخوردن الان برعکس من حسرت موهای اونارو از بس ریختن

چیکار کنم؟ موهام خشکن جنسشون😭😓

نظرتو درمورد موهام بگید خیلی کم پشت شدن؟ یه دور هم پارسال کوتاه کردم کامل 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو یه بلاگر گذاشته بودد. به نظرم جالب بود حرفاش هرکاری میتونی انجام بده

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

به نظرم دکتر پوست و مو خیلی کمکت میکنه حتما بروو شاید مشکلت هورمونیه یا کمبود ویتامین داری

من بعد زایمانم مثل تو ریزش داشتم رفتم دکتر مکمل نوشت با دوتا آمپول که تا دوماه هر هفته باید دوتاش میزدم واقعا تاثیرش دیدم تو اینترنت اسمشون هست. مصرف مکمل هاهم جای خود

یکمم از پایین کوتاه کن تا ساقه ها یه نفسی بکشن

شامپو قزمز بیوکسین البته اگه اصلش پیدا کنی خوبه برا ریزش اگه اصلش پیدا نکردی یه شامپو ایرانی برای ریزش بگیرر که مطمئن تره

برای خشکی هم یک درمیان که میری حموم در آخر حموم ماسک داخل حموم بزن به ساقه موهات بعدش یکم آبکشی کن بذار کمی روموهات بمونه بعدش از عطاری روغن نارگیل بگیر بزن ساقه موهات هفته ای یکبار یا دوبار انجام بده نه همیشه

درضمن برا مامانم موهاش ریختنی هیرویت ایرانی میخوره اونم نمیذاره موهاش بریزه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم