2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی

222 بازدید | 30 پست

یک هفته و خورده ای هست همه ش ببخشید بادگلو دارم فقط موقع دراز کشیدن راحتم شده با چیزی مشغول باشم و احساس نکنم ولی هست زیاد هیچ علایم دیگه ای ندارم رفتم دکتر پنتوپرازول و دمپریدون داده ولی تو این چند روز که میخورم بهتر نشدم نگرانم این علامت بد باشه کسی اطلاع داره از این وضعیت؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مگه شما چطور شدید؟

این چیزای که میگم ممکنه برا شما اتفاق نیفته وکلا بیماری یابدن شما فرق داشته باشه ولی این بیماری مرحله به مرحله است .اول بالا اومدن اسید .بعد آروغ زدن بعد سرفه شدید بعدش تنگی نفس تو الان وسط بیماری هستی برسه به سرفه بلایی سرتون خدای نکرده میاره که نمیتونی بخوابی . پس هرجور شده نذار ازاین بدتر شه

شرحی ز حال و حالی. ز شرح نیست

نه بابا خدا نکنه خیالت راحت .

نمیدونی چقدر فکرم درکیر این بادگلوم هست اصلا سوزش ندارم و خیلی ببخشید برگشت غذا و درد ندارم از صبح پامیشم هست تا شب که بخوام بخوابم یعضی وقتها خودمو مشغول میکنم ندارم از وقتی تو نت زدم یه جا خوندم که آروغ زدن زیاد میتونه نشان سرطان باشه بهم ریختم

نمیدونی چقدر فکرم درکیر این بادگلوم هست اصلا سوزش ندارم و خیلی ببخشید برگشت غذا و درد ندارم از صبح پ ...

بابا من تقریبا دوساله اینجوریم .اگه سرطان بود الان زیر خاک بودم . معدت سرده همین

بابا من تقریبا دوساله اینجوریم .اگه سرطان بود الان زیر خاک بودم . معدت سرده همین

دور از جون شما همیشه سالم و سرحال باشی عزیزم مرسی با حرفات آروم شدم یعنی شما هم مثل من تا این حد بادگلو داشتید؟

دور از جون شما همیشه سالم و سرحال باشی عزیزم مرسی با حرفات آروم شدم یعنی شما هم مثل من تا این حد باد ...

مرسی آجی همچنین شما سلامت باشید الان اگه بدونی چطورم میگی من درمقابلت هیچم . من استرس اینجوریم کرد . الان به مرحله سرفه رسیدم نمیذاره بخوابم

مرسی آجی همچنین شما سلامت باشید الان اگه بدونی چطورم میگی من درمقابلت هیچم . من استرس اینجوریم کرد . ...

منم فکر کنم استرس و اضطراب اینجوریم کرد یهویی شروع شد این بادگلو های لعنتی آخرش گفتم بالاتر از سیاهیی رنگی نیست اگه میخواد چیز بدی باشه دیگه دست خودم نیست یه کاریش میکنم

منم فکر کنم استرس و اضطراب اینجوریم کرد یهویی شروع شد این بادگلو های لعنتی آخرش گفتم بالاتر از سیاهی ...

از لحاظ خطرناکی خیالت راحت باشه هیچی نیست . البته حتما دکتر برو که کامل خیالت راحت باشه یه چند تا دستور طبی سنتی هست بگم انجام میدی

از لحاظ خطرناکی خیالت راحت باشه هیچی نیست . البته حتما دکتر برو که کامل خیالت راحت باشه یه چند تا دس ...

دمتر داخلی رفتم پنتوپرازول داد با دمپریدون دیگه چیزی نگفت حالا نمیدونم چی داره به سرم میاد آره عزیزم بگو چی هست

دمتر داخلی رفتم پنتوپرازول داد با دمپریدون دیگه چیزی نگفت حالا نمیدونم چی داره به سرم میاد آره عزیزم ...

پنتو نخور اونا تاثیری روی این مدل بیماری ندارن داشته باشن هم موقتن . اوزونیوم ازاونا بهتره . دستورات طبی هم باید سرفرصت پیدا کنم بگم که دقیق باشه اشتباه نشه یکم طول میکشه معذرت میخوام

پنتو نخور اونا تاثیری روی این مدل بیماری ندارن داشته باشن هم موقتن . اوزونیوم ازاونا بهتره . دستورات ...

م حس کردم این داروها برای من نیست هی به دکتر میگم که سوزشی حس نمیکنم پری حس نمیکنم فقط این علایمت لعنتی میاد همین میگه نه رفلکس هست اینه داروهاش میخوام برم آندو ولی میترسم