2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست
م حس کردم این داروها برای من نیست هی به دکتر میگم که سوزشی حس نمیکنم پری حس نمیکنم فقط این علایمت لع ...

ببین رفیقم .داروهای معده ثابتن و همگانی تا معده ترش میکنه یا اسید میده فوری پنتو مینویسن شایدم حق داشته باشن اما من فکر میکنم دکتر معده باید زیرک باشه بدونه دقیق چه قرصی برا کدوم مشکل هست تجویز کنه

شرحی ز حال و حالی. ز شرح نیست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درست میگی شما فقط برام دعا کن چیز ساده ای باشه

ساده است مطمن باش . اما بااین نگرانی تو عامل بیماری رو افزایش میدی . نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه این استرس با درد معده همراه بشه فشار خونو ببره بالا مخصوصا فشار خون پایین زیر هشت رو میبره رو ده و یازده . پس اولین عامل کمک به خودت بیخیاله

ساده است مطمن باش . اما بااین نگرانی تو عامل بیماری رو افزایش میدی . نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه این ...

میدونی چیه همه ش میگم نکنه چیز بدیه استرس میگیرم به دکتر ام گفتم اهمیت نداد آخه وقتی تو گوگل سرچ میکنم یحو یه چیز بد میبین راجب این بادگلو که دارم البته تو بیشتر جاها گفته علایم همراه داره و اینا ولی وقتی سرچ میکنم و چیزی ناراحت کننده پیدا نیکنم به میریزم الان یه هفته ست اعصاب ندارم

میدونی چیه همه ش میگم نکنه چیز بدیه استرس میگیرم به دکتر ام گفتم اهمیت نداد آخه وقتی تو گوگل سرچ میک ...

گلم اینترنت که نشد منبع در اینترنت احتمالات صدی رو درنظر میگیرن مثلا بین هزار بیمار یه نفر باد گلو داشته همزمان سرطان گرفته اونا این یک هزارم درصد رو درنظر میگیرن تو توضیحات قید میکنن که کار بجایی هم میکنن اما ما باید زرنگ باشیم و رسانه رو بشناسیم و بدون اطلاعات خودمونو اسیر نگرانی نکنیم

میدونی چیه همه ش میگم نکنه چیز بدیه استرس میگیرم به دکتر ام گفتم اهمیت نداد آخه وقتی تو گوگل سرچ میک ...

قرار که نیست همه سرطان بگیرنداتفاقا این مدل بیماری کمترین عامل منجر به سرطان و داره

گلم اینترنت که نشد منبع در اینترنت احتمالات صدی رو درنظر میگیرن مثلا بین هزار بیمار یه نفر باد گلو د ...

مرسی که به حرفام گوش دادی چون واقعا احتیا داشتم با یکی حرف بزنم واقعا خیلی حالم بده میخوام بی خیال باشم ولی یهو فکره میاد نکنه مری یا حتی پانکراسم مشکل داره و اینجوری شدم اصلا دارم دیوانه میشم

مرسی که به حرفام گوش دادی چون واقعا احتیا داشتم با یکی حرف بزنم واقعا خیلی حالم بده میخوام بی خیال ب ...

خواهش میکنم خودت به خودت ضربه نزن باور کن الان دشمن اصلی بیماریت فکرته . فکری که مثل موریانه میفته به جونت نه تنها جسمت روحتو هم میگیره . خواهش میکنم

خواهش میکنم خودت به خودت ضربه نزن باور کن الان دشمن اصلی بیماریت فکرته . فکری که مثل موریانه میفته ب ...

دقیقا همینطوره که میگی سعی میکنم آروم باشم میگم اگه چیز جدی باشه خوب بدتر میشد هر روز

دقیقا همینطوره که میگی سعی میکنم آروم باشم میگم اگه چیز جدی باشه خوب بدتر میشد هر روز

افرین دقیقا همینطوره . راستی آجی روده تحریک پذیر نداری

😀حالا رفتی سراغ پانکراس باز رفتی تو گوگل

😅دیوونه شدم واقعا یه ویدیو دیدم که طرف تو هر 10 دقیقه 17 تا آروغ میزنه و البته زردی هم داره که بعدا مشخص میشه از دیشب هی فکرم میره پیشش

😅دیوونه شدم واقعا یه ویدیو دیدم که طرف تو هر 10 دقیقه 17 تا آروغ میزنه و البته زردی هم داره که بعدا ...

میام یه فس کتکت میزنم تا آروغات بیشتر شه ها🖐️😀