2777
2789
عنوان

لنز

79 بازدید | 12 پست

کسایی که لنز میذارن..وختی پلک میزنید لنز با پلک تو چشمتون تکون میخوره یا میچسبه به پشت پلکتون ؟؟

راهی داره که اینجوری نشه؟؟دیگه کلافه شدم😭😭😭

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لنز نباید توی چشم تکون بخوره. حتمن زیرو و رو شده. منتها من تنها مشکلی ک با لنزم دارم اینه که تامیز ...

حتما چشمتون خشکه اونم باعث بیشتر خشک شدنش میشه

حتما لنزتون اکسیژن رسانی پایین داره یا کثیفه یا اکسپایر شده

نه هنوز به ۶ ماه نرسیده..باید چی کارش کنم؟؟الان انداختمش تو آبش

همیشه همین طوره استارتر یا گاهی اوقات ؟ موقعی که لنز می خواین بذارین روی انگشتتون نگاه کنید ببینید ک ...

نه مطمئنم درسته

نه هنوز به ۶ ماه نرسیده..باید چی کارش کنم؟؟الان انداختمش تو آبش

دستاتونو تمیز بشورین لنز با سرم شستشو بدین دوطرفشو بعد دوباره توی محلول لنز بزارین یکی دوساعت بمونه دوباره خواستین استفاده کنین با سرم شستشو بدین بزارین داخل چشمتون اگر نشد برین چشم پزشکی لنزتون بررسی کنه بهتون میگه اگر مشکل داشته باشه

توی آب گذاشتی یا مایع مخصوص لنز؟قبل از اینکه بزاری تو چشمت با سرم شستشو میشوری؟ من ۱۳ساله لنز طبی میزارم اینجوری نشدم.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
توی آب گذاشتی یا مایع مخصوص لنز؟قبل از اینکه بزاری تو چشمت با سرم شستشو میشوری؟ من ۱۳ساله لنز طبی می ...

من لون اول که لنزمو میذارم همه چی خوبه...بد هی دیدم غیر شفاف میشه میفهگگ داره تکون میخوره فقطم یکی از لنزام اینجوریه

من لون اول که لنزمو میذارم همه چی خوبه...بد هی دیدم غیر شفاف میشه میفهگگ داره تکون میخوره فقطم یکی ا ...

من وقتي لنزم برعكس باشه اينطوري ميشه

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام