2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 51 پست
کیا مسخره ات کنند ؟اهل خانواده ؟ .توی قرآن داستان هر پیامبری رو میگه که دعوت به توحید کردند مردم مسخ ...

اطرافیانم هستن کسانیکه دائم نماز میخونن روزه میگیره مراسم میرن نمونه ش مادر خودم اما مدام درحال غیبت تهمت و توهین

نمیخوام وقتی نماز میخونم همچنان درحال اینچنین گناها باشم

نمیخوام فقط چون تکلیفه الهیه بخونم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مشکل اینه کلاً هیچ حرکتی نمیزنن فقط رویا پردازی میکنن نظر شخصی من اینه باید تلاش کرد و به تلاش و رزق ...

درست میفرمایید .آدمهایی هستند خیلی تلاش میکنند اما به اون چیزی که میخوان نمیرسن و بعضیها هم بدون زحمت رسیدن .اینها همش تقسیم روزی خداست که با زور زیاد نمیشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اطرافیانم هستن کسانیکه دائم نماز میخونن روزه میگیره مراسم میرن نمونه ش مادر خودم اما مدام درحال غیبت ...

خب نماز بدون شناخت و معرفت را خدا نخواسته مثل عزاداری بدون معرفت حسینی و بدون ادامه دادن راه حسین..

فلسفه نماز اینه که انسان را اولا از تکبر بازداره و ثانیا دوری از فحشا و منکرات .و این نمازی هست که با حضور قلب و با شناخت خدا انجام شود وگرنه فقط میشه عادت مثل ورزش و روزه هم فقط میشه تحمل تشنگی و گرسنگی

خب نماز بدون شناخت و معرفت را خدا نخواسته مثل عزاداری بدون معرفت حسینی و بدون ادامه دادن راه حسین..ف ...

ممنون که حرفامو خوندین🙏

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀