2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 51 پست
خخخ .شاید جاهای دیگر هم رشد کرده ،روش نشد بگه .اگر ابن قانون درست باشه پس طرف سالها آرزوی بچه داره ب ...

یه مدت تو اوهام غرق میشن بهشون رویا فروشی میکنن بعد که به خودشون میان از اونور بوم میفتن کلاً نسبت به پذیرش حقیقتم جبهه میگیرن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه مدت تو اوهام غرق میشن بهشون رویا فروشی میکنن بعد که به خودشون میان از اونور بوم میفتن کلاً نسبت ب ...

یه خواهر زن دارم الان فکر کنم ۱۰ سال هست به لامبورگینی فکر میکنه و میگه به هر چیز فکر کنی بدستش میاری ولی تا حالا یه پراید هم نتونسته بخره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

سلام ببخشید من در مورد نماز سوال دارم میتونید راهنمایید کنید؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

سلام ببخشید من در مورد نماز سوال دارم میتونید راهنمایید کنید؟

خواهش میکنم .

تاپیکتون را قفل کردید خواستم تشکر کنم که روشنگری کردید

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

خواهش میکنم .تاپیکتون را قفل کردید خواستم تشکر کنم که روشنگری کردید

بعضی از کاربرها نظراتی میزارن که خوشایند نیست برای همین قفل میکنم.کاری نکردم وظیفم بوده

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بعضی از کاربرها نظراتی میزارن که خوشایند نیست برای همین قفل میکنم.کاری نکردم وظیفم بوده

درسته.باید روحیه تحملشان را داشته باشی

بفرمایید سوالتون ؟

درسته.باید روحیه تحملشان را داشته باشی بفرمایید سوالتون ؟

به خدا شدیدا اعتقاد دارم

به قرآن

تو خونمون هم جانماز هست هم مفاتیح هم قرآن هم ادعیه

اما نمیتونم نماز بخونم

میترسم مسخرم کنن و بگن یه روز میخونه یکسال نمیخونه

اکثر نیمه شبا اذان صبح خود به خود بیدار میشم

سر کوچمون مسجد هست و ساعت ۳ با صدای بلندگو بیدار میشم با اینکه فاصله زیاده

انقد دوست دارم پاشم بخونم چون علاقه زیادی به نماز صبح دارم آرومم میکنه آرامش میگیرم اما نمیتونم

اگه راهکاری دارید لطفا راهنماییم کنید

تفکر خالی بدون تلاش😂😂😂😂😂😂😂

آخر تلاش هم اندازه ای داره .روزی هر کسی را خدا تقسیم کرده .باید اندازه دهانش لقمه برداره

آخر تلاش هم اندازه ای داره .روزی هر کسی را خدا تقسیم کرده .باید اندازه دهانش لقمه برداره

مشکل اینه کلاً هیچ حرکتی نمیزنن فقط رویا پردازی میکنن

نظر شخصی من اینه باید تلاش کرد و به تلاش و رزق و روزی، خوشبین باشی بعدش نتیجه هرچی شد اون نتیجه مقدر شده رو بپذیری

به خدا شدیدا اعتقاد دارمبه قرآنتو خونمون هم جانماز هست هم مفاتیح هم قرآن هم ادعیهاما نمیتونم نماز بخ ...

لابد شیطآن نمیزاره .. عجیبه اینقدر اعتقاد داری ولی نمیتونی شاید از تنبلی هست

لابد شیطآن نمیزاره .. عجیبه اینقدر اعتقاد داری ولی نمیتونی شاید از تنبلی هست

نمیدونم

دقیقا راستش انقد تو سایت تاپیک ۱۳صفر و حس ششم و ... زدن فکر کردم همه زامبی واسکل شدن و فقط من موندم بین یه مشت خرافاتی وبی عقل

الان فهمیدم که هستن هنوز آدمایی که عقلشونو نباختن 🙂

به خدا شدیدا اعتقاد دارمبه قرآنتو خونمون هم جانماز هست هم مفاتیح هم قرآن هم ادعیهاما نمیتونم نماز بخ ...

کیا مسخره ات کنند ؟اهل خانواده ؟ .توی قرآن داستان هر پیامبری رو میگه که دعوت به توحید کردند مردم مسخره کردند .توی قرآن خوندی که مومنین اون دنیا اهل دوزخ رامسخره میکنند چون این دنیا اونها را مسخره میکردند

به خاطر تمسخر که نمیشه دست از بالاترین فریضه که معراج مومن است دست بکشی