2777
2789

نفس عمیق بکش

موسیقی طبیعت گوش بده

به داشته هات فکر کن

با کسی که بهش اعتماد داری حرف بزن

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

بهش اهمیت بده و به صداش گوش کن. ببین چرا سنگینه و علت سنگینی و ناراحتیش رو برطرف کن. الکی که سنگین نشده. حتما یه دلیلی داره. باید به قلبت توجه کنی و توی سکوت و خلوت ببینی علت سنگینیش چیه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از بس با بقیه حرف زدم هیچکی حوصلمو نداره دیگه

خب سکوت رو تمرین کن

میتونی با دکتر مشورت کنی،شاید مشکل جسمی باشه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
علت سنگینی رو نمیتونم برطرف کنم

علتش تو درونته. قلبت سنگینه چون تضاد داره با شرایطی که براش ایجاد کردی. با قلبت حرف بزن بگو درک میکنن که سنگینی. قلب انسان زنده است و درک میکنه برای همینم حس سنگینی داره. باهاش حرف بزن و همین که میگی نمیتونم کاری بکنم رو به خودش بگو. باهاش درد دل کن. مهم اینه که بهش توجه نشون بدی و خلوت کنی

انقدر خدا رو صدا زدم جوابمو نداد

بیا ببرمت یه کانالی اگه مشکل روحیت حل نشد هرچی دوست داری به من بگو البته شرطش اینه نماز اول وقت بخونی اگه اوکی بودی بگو شک نکن ضررنمیکنی

شرحی ز حال و حالی. ز شرح نیست