2777
2789
عنوان

مادرم مرد

848 بازدید | 66 پست

۴ روزه مادرم رفته.خیلی امروز بیقرارشم.دلم براش خیلی تنگ شده.باورم نمیشه که دیگه ن صداشو میشنوم ن چهرشو میبینم.خیلی بهم انس داشتیم.نمیدونم چکار کنم. باورم نمیشه ک مرده......ایکاش کمتر غر میزدم بهش.همیشه مخصوصا این اواخر ک مریض شد و همش سرجا بود بش میگفتم چرا ب این مرتیکه شوهر کردی بدبختمون کردی.خاک تو سرم کنن.اون مرتیکه آشغال خیلی اذیتمون میکرد منم کلافه میشدم ب مادرم غر میزدم

خدا رحمتش کنه

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکز نکنم هیچ کس اینجا اندازه من درکت کنه الهی بمیرم ،بیا بغلم بیا که میدونم چی میکشی

اصلا یه حال گوهی دارم ک نمیتونم حتی ب زبونش بیارم.فقط میدونم ک دارم نابود میشم.میل ب هیچی ندارم فقط دلم میخا بخوابم و گریه کنم

خدا رحمتش کنه

به نیتش حمد می خونم

شما براش قرآن بخون

سوره ملک برای شب اول سفارش شده

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

خدا رحمتش کنه میفهمم دردتو یجورایی البته چون من پدرمو از دست دادم از تجربه شخصی بهت میگم که ممکنه مثل من توهم ببینی که داری میبینیش غم آخرت باشه واقعا خیلی دردناکه فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده چون خودم بعد 8 .9 ماه نتونستم کنار بیام

خدا رحمتشون کنهبراش قرآن بخون ،خیرات بده ،کمی دلت آروم بگیره

این پنجشنبه اولین هفتشه

براش وسیله گرفتم درست کنم ببرم سر قبر

دیروز خیلی بیقراری کردم شوهرم بردم سر قبر

ولی انگار مادر من داخلش نیست اصلا باورم نمیشه زیر اون خاک مادر منه

اصلا یه حال گوهی دارم ک نمیتونم حتی ب زبونش بیارم.فقط میدونم ک دارم نابود میشم.میل ب هیچی ندارم فقط ...

بخواب که روزای خوشته

فکر نکنی بدجنسم که میگم اینارو

ولی یه ساله دارم با دردش روزمو شب میکنم و شبمو به روز میرسونم

اولاش داغی یعنی متوجه هم نمیشی

امروز همون روزیه که دنیا به کامت میشه