2777
2789
عنوان

مادرم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 66 پست
اصلا نمیشه.موهام توی دوارن مریضیش شروع شدن سفید شدن.موقع مرگشم خودم دستم تو دستش بود و براش قرآن میخ ...

پدر من سکته کرد سر بازی فوتبال دوره ای که باردار بودم یکبار یک سکته رو رد کرده بود خیلی تلاش کردیم منصرفش کنیم از دیدن فوتبال ولی عشقش به منچسترسیتی رو نمیشد متوقف کرد و آخرش سر همین عشق تسلیم به مرگ شد بحرحال روح مادرت شاد میفهمم خیلی سخته و نمیشه کنار اومد ولی اگه بچه داری بزور هم شده باید ظاهر رو حفظ کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر میتونی ببر بهزیستی ولی زیاد بهش سربزن

ن دلم نمیاد اصلا پدرم پیره ولی کثافت ازش میباره نمیذاره خونه رو بفروشم بیارمش یه جایی نزدیک خودم.بازم تو یک خونه تنها باشه هنوزم هزار فکر و خیال دارم .پدرمم انگار آخراشه.نزدیک ۸۰سالشه

ن دلم نمیاد اصلا پدرم پیره ولی کثافت ازش میباره نمیذاره خونه رو بفروشم بیارمش یه جایی نزدیک خودم.باز ...

ببین تا زمانی که شرایط جور بشه و بیاریش نزدیک خودت به نظرم ببر بهزیستی

حداقل ازش مراقبت میکنن

امروز همون روزیه که دنیا به کامت میشه

ببین تا زمانی که شرایط جور بشه و بیاریش نزدیک خودت به نظرم ببر بهزیستی حداقل ازش مراقبت میکنن

ب مادرم قول دادم هواشو دارم نمیتونم این کار رو کنم.با این کارم نابود میشه خیلی حساسه

ب مادرم قول دادم هواشو دارم نمیتونم این کار رو کنم.با این کارم نابود میشه خیلی حساسه

امیدوارم بتونی از پس قولت بربیای

چی بهتر از این

خوش به حال خواهرت که تورو داره

منم اشک چشمم الان روونه به خاطر خواهرام

بچم شیرخواره.اصلا تحملشو ندارم.هیچکسم ندارم بیاد کمکم

دیگه بدتر شد از بهترین دوستت یا دختر دایی دختر خاله کمک بگیر من خودم وقتی پدرم مرده بود زن داداشم که قبل ازدواجش بهترین دوستم بود بهم کمک کرد شوهرم سر برادرای کوچیکم خیلی کمکم کرد دوتا داداش دارم که اونموقع 8 ساله بودن

امیدوارم بتونی از پس قولت بربیای چی بهتر از این خوش به حال خواهرت که تورو داره منم اشک چشمم الان روو ...

متاسفانه مادرم هیچ پس اندازی نداشته پدرم هرچی داشتیم خودش خرج کرد و بدبختمون گرد.یه خونه بدرد نخور داره فقط

متاسفانه مادرم هیچ پس اندازی نداشته پدرم هرچی داشتیم خودش خرج کرد و بدبختمون گرد.یه خونه بدرد نخور د ...

وقتی نیتت از ته دله بدون خدا هم برات جور میکنه

مطمعن باش