2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

380 تومن  من رفتم ابن سینا اونجا بیمه تامین اجتماعی را فقط داروخانه ش قبول میکنه

آها. ممنون عزیزم. من تهران نیستم.

فقط میخواستم قیمتشو بدونم.

دستت دردنکنه. انشاالله مامان شی 😍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
فدات بشم مرسی عزیزم دعا کن برام خیلی داغونم

خدانکنه 😍 چشم قربونت برم. حتماً ❤

خودمم محتاج دعام... 😔💔

چند وقته منتظری گلم؟

مشکلت چیه؟

من یک سال منتظرم. تنبلی تخمدان دارم.

خدانکنه 😍 چشم قربونت برم. حتماً ❤ خودمم محتاج دعام... 😔💔 چند وقته منتظری گلم؟ مشکلت چیه؟ من ی ...

منم 15 ماه منتظرم

خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم مشکل مورفولوژی و تحرک داره

دیروز دکتر بهم گفت خودت خوبی هر چی دکتر مردان بگه اون کار باید بکنی 

دکتر مردانم یه سری دارو واسه شوهرم داده تا 2 ماه دیگه

خدايا شکرت
منم 15 ماه منتظرم خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم مشکل مورفولوژی و تحرک داره دیروز دکتر بهم گفت خودت ...

ای جانم 😟 انشاالله ک در کمال ناباوری  باردار شی فدای تو بشم 😘❤😘❤ نگران نباش.

دیروز یکی از دوستام تو نی نی سایت  باردار شد، هم شوهرش مشکل داشت هم یکم خودش، خیلی خوشحال شدم. اصلاً استرس نداشته باش.

تازه اون مایعی ک موقع عکس رنگی میره تو بدن میگن خودش حلال مشکلاته. خیلیا بعد عکس رنگی باردار شدن.

ای جانم 😟 انشاالله ک در کمال ناباوری  باردار شی فدای تو بشم 😘❤😘❤ نگران نباش. دیروز یکی از د ...

برام دعا کنید 

ایشالا تو هم به زودی زود مامان بشی خانومی

خدايا شکرت
ای جانم 😟 انشاالله ک در کمال ناباوری  باردار شی فدای تو بشم 😘❤😘❤ نگران نباش. دیروز یکی از د ...

شما منو یاد یکی از دوستام تو نی نی سایت انداختی یهویی رفت و خبری ازش نشد الان پست شمارو دیدم ناخودآگاه یاد اون افتادم

ان شالله زودی مامان شی

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲

مشکل همسرش چی بود منم همسرم مشکل داره

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲