2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 51 پست
بگو بله کم میزارید توام حق زندگی کردن داری زیاد فکر نکن دلتو به دریا بزن تو روشون واسا محکم توام حق ...

بخدا وایسادم بخدا همه کار کردم میگن خیلی بی انصافی ما داشتیم و نکردیم؟ میگم خب مگه من از شما میخوام میگم بذارید خودم برم سرکار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باید دروغ بگم؟ حنجره م بخاطر تدریس و کلاسای زیاد و طولانی مدت اسیب دیدبنظرتون غیر باوره چون همچی ...

ببخش عزیزم .وقتی حنجرت مشکل داره نمیتونی کار کنی چراهی اذیت میکنی خانوادتو که کار کنی،چکار میتونی بکنی؟؟؟

مگن صبر کن فلان روز بازم نمیخرن منم اصلا حرف نمیزنم یهو میترکم بعد میگن ما چی کم گذاشتیم ک یهو قاتی ...

خدا کمکت کنه فقط ولی ببین اینا تعییر نمیکنن خودتو الکی عذاب نده براچیزی که دستت نیست دنبال راه نجات باش به هرطریقی لازم نیست باهاشون بجنگی واقعا نتیجه نمیده اینا دیگه ۳۰ ساله تجربه کردی با منطق با حرف با جنگ با هیچی فقط باید همسو بشی باشون وکارت پیش ببری فلانی امروز با دوستم میدم بیرون یه هنر میخام یادبگیرند یه ورزش انجام بدم یه جا همه زنن کنارشون کارکنم آروم آروم یه شبه شوکه میشن باید با ملایمت و آرام آرام پیش بری

خدا کمکت کنه فقط ولی ببین اینا تعییر نمیکنن خودتو الکی عذاب نده براچیزی که دستت نیست دنبال راه نجات ...

بآور کن با هر کی دوست بودم ی ایراد روش میذاشتن الان ۱ دونه دوست ندارم

چرا باید دروغ بگم؟ حنجره م بخاطر تدریس و کلاسای زیاد و طولانی مدت اسیب دیدبنظرتون غیر باوره چون همچی ...

نه چون من خودم واقعا تدریس میکنم و راستش این ماجرا که گفتی واسم عجیب بود

خدا کمکت کنه فقط ولی ببین اینا تعییر نمیکنن خودتو الکی عذاب نده براچیزی که دستت نیست دنبال راه نجات ...

یه شبه نیست مدتهاست از بعد طلاقم دیگه حالم داره بهم میخوره دیگه دستم تو سفره نمیره کم غذا میخورم روم نمیشه بگم گرسنه م

همه حنجره ها مثل هم نیست ، چیزی هم که درس میدادم حنجره رو از کار مینداخت شما شاید چیز دیگه درس میدید

بعدم دکتر بمن گفت مادرزاد مثل یکی ک دیابت داره شما حنجره ت ضعیفه

شما بیماری دوقطبی که پدرم چندین دکتر رفته و شوک میداده و قرص رو هم میگی غیر واقعی

انکار تو مدینه فاضله زندگی میکنی که بنظرت مشکلات بقیه انقدر عجیب میان

بآور کن با هر کی دوست بودم ی ایراد روش میذاشتن الان ۱ دونه دوست ندارم

به هرحال هیچ کس کمکت نمیکنه حال و روزتون ببین ناجی تو خودتی یه راهی پیدا کن بری بیرون از خونه حتی با دل شکسته با دل خون با جیب خالی تو باید یکاری واسه خودت لکنی اما تاااااااکید میکنم باید دورشون بزنی (ن اینکه باعث بشه کاری بکنی و اشتباه بکنی و دردسر تازه منطورم عاقلانه که صدرصد تو دختر عاقلی هستی ) اینو واسه اینگفتم که منطورمو توجه بشی ببین انگاری که به حرف اونا گوش میدی ولی باز کار خودتو انجام میدی تو خونه نشستن چیزی برات نداره شده ماهی ۳ تومن هم دربیاری ولی بری تو اجتماع میخای شینی دوباره یه جور دیگه بدبختی کنن

همه حنجره ها مثل هم نیست ، چیزی هم که درس میدادم حنجره رو از کار مینداخت شما شاید چیز دیگه درس میدید ...

منم نگفتم دروغ میگی موکا

فقط گفتم دور از ذهن هست

حالا هم ایرادی نداره

مثلا تو خونه خیاطی کن

یا بافتنی کن به هر حال از هیچی بهتره