2777
2789
عنوان

زندگی من

204 بازدید | 51 پست

بخونید و نظر بدید بدون توهین ؛حدود ۳۰ سالمه یه پدر دوقطبی دارم که سایر بیماری های اعصاب رو هم داره و بی عرضه ست و بیکار، ۱سال پیشم جدا شدم و فقط ۳ هفته عقد بودم.تدریس میکردم چون پدرم پولی نداشت و انقدر کلاس زیاد برداشتم که حنجره م کلا از کار افتاد و شدم خونه نشین، با وجود سنم اجازه ندارم کار کنم مامانم نمیذاره خودشونم پولی ندارن بهم بدن.خسته شدم واقعا....هیچ اختیاری ندارم تو زندگیم حتی تو ازدواجم هم اجبار بقیه بود

هر روز تقریبا دعواست سر سر کار رفتن من

خب من باید از کجا بیارم ؟ماهی ۱۰۰ هزارتومنم تو کارتم نیست، منظورم کاشت ناخن و چیزای فانتزی نیست منظورم حداقل های زندگی هست حتی پول اینترنت...چیکار کنم واقعا؟ انگار زندونی ام تو خونه هیچ جارو ندارم برم بعد طلاقمم افسرده تر شدم لباسام کفشام پاره هی میگن برات بخریم خب میبینم ندارن میگم نه خوبن همینا ولی وقتی میگم خودم برم سرکار میگن مگ ما برات کم میذاریم...چیکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خیلی چیزهایی که میگی دور از ذهن و غیر واقعیه

اولا بیماری دو قطبی رو فقط متخصص میتونه تشخیص بده نه شما پس به پدرت بیخودی تهمت نزن .

دوما چطوری حنجره ات به خاطر تدریس زیاد آسیب دید!!!

مثلا اگه میگفتی کمر درد یا زانو درد گرفتی باز قابل باورتر بود

به نظرم خیلی چیزهایی که میگی دور از ذهن و غیر واقعیهاولا بیماری دو قطبی رو فقط متخصص میتونه تشخیص بد ...

چرا باید دروغ بگم؟ حنجره م بخاطر تدریس و کلاسای زیاد و طولانی مدت اسیب دید

بنظرتون غیر باوره چون همچین زندگی ای نداشتید

بجای تهمت میتونید چیزی نگید

ب چ دلیل باید دروغ بگم؟

خوب بزار برات بخرن وقتی که نمیزارن بری سرکار اشکالی نداره یکم تو فشار بارشون تهش میگن بره سرکار پول ...

اخه ندارن و نمیخرن ... ولی همش میگن ما چیزی برات کم نذاشتیم چون من اصلا چیزی نمیخوام

فقط برو سرکار خرج خودتو دربیار و تا جایی ک میتونی تلاش کن برای زندگی مستقل، شده یه سوییت هم اجاره کن ...

بخدا نمیذارن تا سر کوچه نمیذارن برم شاید براتون غیر باور باشه...همش باید دعوا کنم