من چند ساله که بی میلی جنسی دارم .تقریبا از بعداز تولد دخترم .البته علاوه بر ارثی بودن بیشتر بخاطر رفتارهای همسرم بوده که باعث شده زده بشم از این مسله .دوبار هم دکتر رفتم و دارو مصرف کردم اما تاثیری نداشت .حالا این موضوع باعث شده خیلی از همسرم فاصله بگیرم .کلا خیلی ازش دلم گرفته و دلخورم .ولی تصمیم جدی گرفتم که بالاخره با یه روشی میل جنسیم رو تقویت کنم .قبلا قطره گل سرخ هم مصرف میکردم که اثری نداشت.میخوام بهم راهکارهای موثر پیشنهاد بدین لطفا
فقط اینکه دوستان من نیم ساعت دیگه باید برم دنبال دخترم .ولی شب حتما میام و تجربیات شمارو میخونم
به نظرم ریشه مشکلت عدم علاقه و دلسردی از شوهرت بوده
الان برعکسش بهش بازم دل ببند و به نقطه قوتش فکر کن شاید بازهم عاشقش بشی و تمایل پیدا کنی
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من از وقتی داروی ضد افسردگی خوردم . و هنوزم میخورم.. میلم کور شد هیچوقتم مثل سابق نشد . خیلی حس بدیه
دقیقا داروهای ضد افسردگی بی نیل میکنن ادمو
من اسنترا خودم اینطور شدم ولی قطعش کردم خوب شدم
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
منم دخترم 8 ماهشه دقیقاذاز بعد زایمان ک شروع ب مصرف دارو اعصاب کردم کامل میل جنسیم رو از دست دادم براش کاری نکردم داروییم مصرف نکردم شنیده بودم ماکاویت اف میتونه کمک کنه ولی ترسیدم بخرم گفتم ی وقت ضرر داشته باشه