2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟

بله. نه به خاطر میل جنسی. بلکه انقدر بهم سخر میزنن فیزکمم مشکل پیدا کرده به غیر از روح و روانم

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

دقیقا داروهای ضد افسردگی بی نیل میکنن ادمو من اسنترا خودم اینطور شدم ولی قطعش کردم خوب شدم

چون از عواض داروهای ضدافسردگی هست.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

چرا کلا هیچ عکس العملی نمیتونم تو صفحه نشون بدم نه لایک میشه نه جواب میتونم بدم؟

حالا من دلیل بی میلی خودمو میدونم

اونم رفتار بد شوهرم

تازه بدتر هم میشی

من یکساله نذاشتمش کاری بکنه

ولی شما اگه عاشق شوهرت هستی شاید دلیلش استرس باشه

نفهمیدم !چندسالته

هرچی غذاهای گرم و میوه و ...شیرین میخورم بازم اون قسمت از بدنم تعطیله. دکترم میگه هیچیت نیست

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

متاسفانه کل صفحه ام قفله و نمیتونم هیچ واکنشی نشون بده 😔😏 حتی نمیتونم بزنم بره صفحه بعد

اینجوری جواب میدم

ممنون از همتون که توجه کردین .

من خیلی سعی میکنم رابطه ام رو درست کنم و همسرمو دوست دارم ولی اون هیچ تلاشی نمیکنه از نظر اون همینقدر که میره سرکار و مایحتاج مارو تهیه میکنه کافیه😐

هیچ دارویی هم مصرف نکردم بیماری خاصی ندلشتم و ندارم چه روحی و چه جسمی

مادرم نور چشمامه.بدون اون کور مطلقم
حالا من دلیل بی میلی خودمو میدونم اونم رفتار بد شوهرم تازه بدتر هم میشی من یکساله نذاشتمش کاری بکنه ...

ما دو ماه سه ماه یه باریم😑

همسرم خوبه

ولی اصلا زن داری بلد نیست خیلی مغروره و غُد .

برای رفع مشکل رابطه عاطفی مون خیلی ازش خواستم بیاد حرف بزنیم یا بزیم پیش مشاور ولی اصلا توجه نکرده و هربار گله کردم میگه تو چخ میفهمی من چی میگم و من خسته میشم و کارم زیاده و ووو.....با این افکار و این حرفها خودشو از تلاش کردن معاف میکنه

بله. نه به خاطر میل جنسی. بلکه انقدر بهم سخر میزنن فیزکمم مشکل پیدا کرده به غیر از روح و روانم

برادر منم این مشکلو داشت

خیلییییی اذیت میشد طفلک چندسال آنقدر دکتر میرفت پیش دعا نویسهای جورواجور میرفت و باعث شده بود منزوی و عصبی و کلی مشکل براش پیش بیاد

آخر سر یه دعا نویس کار درست پیدا کردیم .گفت همتون خانوادگی درگیر یه طلسم هستین ولی بخش بزرگش مربوط به برادرم بود که همونجا جلوی چشم مادرم و برادرم احضار کرد و طلسم رو خدارو سکر خدارو شکر برداشت و دیگه برادرم راحت شد