2777
2789

سلام خانوما

من سه ساله ك ازدواج كردم و با خونواده شوهرم تو ي ساختمون زندگي ميكنيم شوهرم خيلي خوبه و خيلي دوستم داره ولي مشكلي ك داره زياد حسابگر نيست و پولاشو بدون حساب كتاب خرج ميكنه و يكي ديگه هم اينه زياد با دوستاش شب نسيني ميره بيرون چند روز پيش من فهميدم ك ب خاطر اينكه حساب كتاب پولاشو نداره همه ي پولا خرج شده و الان ما حتي ميتونم بگم صفر شديم بعد امشب جاي اينكه بشينه توي عكاسيش تا پولي در بياره با دوستاش از ساعت ده رفته بيرون تا دو و نيم شب.قبلش من بهش گفتم اگه بري ديگه مث دفعه هاي قبل رفتار نميكنم و ميرم خونه ي بابام ولي جدي نگرفت و رفت اولش عصباني شدم ميخواستم برم ولي بعدش بيخيال شدم تا بياد وقتي اومد ي دعواي حسابي باهاش كردم ك جاي اينكه بره تلاش كنه برا روزيش رفته خوشگذروني و چون اعصابم خورد بود گفتم ميرم ب خونوادت ميگم ك بدونن پسرشون چطوره خيلي اصرار كرد نرو و بين خودمون حلش ميكنيم ولي من رفتم و فقط البته ب مامانش گفتم و اونم اومد يكم باهاش صحبت كرد ب نظرتون اشتباه بوده ك ب مامانش گفتم حالا عصبانيتم تموم شده پشيمونم.نظر شما چيه؟

الهي نظر تو برنگردد/برگشتن روزگار سهل است❤️☺️

ببخشيد ك طولاني شد🙏🏻 واينكه ما هميشه مشكلاتمون رو خودمون حل ميكنيم بدون خونواده ها و اين اولين بارم بود ك همچين كاري كردم و الان انگار حس بدي دارم

الهي نظر تو برنگردد/برگشتن روزگار سهل است❤️☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكنم نميگفتي بهتر بود

حالا قبح كارش ميريزه و شايد پر روتر بشه

شما هم خرج بتراش و بيشتر از گذشته ازش پول بگير و واسه خودت پس انداز كن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

منم چندباری مشکلاتمو به مامانش گفتم. بد نشد برام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....