2777
2789
عنوان

دلم خیلیییی گرفته

113 بازدید | 11 پست

از همهههه چیز دلم گرفته

بیشتر از بی کسی دلم گرفته

تروخدا با بچه هاتون رفیق باشین، هرچیزی گفتن سریع جبه نگیرین یا دعواشون نکنین فقط براشون گوش شنوا باشین

کاااش میتونستم با مامانم درد و دل کنم

اما همش میخوام غمی نباشم رو غمش

مامانم بدتر از منه، اورتینک هست و از کاه کوه میسازه، بجای اینکه آرومم کنه بدتر استرسی منو میکنه، نگرانیمو بهش بگم اولش آرومم میکنه اما تو مکالمات بعدیمون به وضوح نگرانیشو حس میکنم بدتر خودمم نگران میشم و البته باعث میشه دیگه چیزی بهش نگم که هم حالش بد نشه هم حال خودم بد نشه اما دلم داره میترکه دیگه😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من حتی دلم نمیخواد تو نی نی سایت چیزی بگم دیگه مغزم نمیکشه از یادآوریشون

بخدا خسته شدم

خسته ام که تنهام و هیچ کس دوستم نداره

خسته ام یه نفر حتی حاضر نیست به درد و دل هام گوش بده

خسته ام از همه چی😭

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

عزیزم این مشکلات تو زندگی خیلیا هست

اما خیلیا یکیو دارن، خواهری مادری دوستی

من هیچکس

قبلا حرفامو به شوهرم میگفتم که بعدا بر علیهم استفاده کرد، حتی به اونم دیگه هیچی نمیگم🥲

بخدا خسته شدمخسته ام که تنهام و هیچ کس دوستم ندارهخسته ام یه نفر حتی حاضر نیست به درد و دل هام گوش ب ...

یه چیزی بگم؟

من فهمیدم خودت باید خودتو دوس داشته باشی

با تمام وجود

اون تیکه خوب غذا رو باید برا خودت برداری، میوه خوبه رو باید خودت بخوری، لباسی که دوس داری رو بخری و......

اگر خودت خودتو دوس نداشته باشی هیچکس دوست نداره، اینو من بهش رسیدم

اما خیلیا یکیو دارن، خواهری مادری دوستیمن هیچکسقبلا حرفامو به شوهرم میگفتم که بعدا بر علیهم استفاده ...

منم همینطورم کسیو ندارم یعنی راحت نیستم خیلی آدم کم رو و خجالتیم بعد اگه به شوهرمم بگم بعدتر منو تخریب میکنه مسخرم میکنه الان تو خودم میریزم وقتی خیلی دلم گرفته قبلنا رو برگه مینوشتم الان باز میترسم یکی ببینه تو گوشیم هر موقعع حرف بزنم تو گوشیم حرفامو مینویسیم بعد مدتی که حل شد یا یادم رفت میام زیرش مینویسم و با خودم میگم ببین چیز سختی نبود و تونستم ازش گذر کنم الکی به خودم سخت میگیرم و......

یه چیزی بگم؟من فهمیدم خودت باید خودتو دوس داشته باشیبا تمام وجوداون تیکه خوب غذا رو باید برا خودت بر ...

تنها کسی که دوستش دارم خودمم

خیلی خیلی خودمم رو دوست دارم🥰😭🥺

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎