2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 128 پست
ببین عشقم الهی خوشبخت شید به حق ۵ تنچون دیدم دختر خوب و چارجوب داری میگماگه واقعا معتقدی پای باورت ب ...

من که وا ندادم ..

دقیقاً هم همین رابطه ای که شما میگین دارین ، دلم میخواد داشته باشم. نگرانیم اینه که دیگه آدمی وارد زندگیم نشه که مثل این آقا دوسش داشته باشم.

ببین من با یکی داشتم آشنا میشدم.پشت گوشی میگفت بیا بغلمبلافاصله کات کردمچرا؟ چون به حریمم و خط قرمز ...

خب آخه این گذاشت بعد ۶ سال که بهش دل بستم اینارو گفت. دل کندن برام سخت شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که وا ندادم .. دقیقاً هم همین رابطه ای که شما میگین دارین ، دلم میخواد داشته باشم. نگرانیم اینه ک ...

میشه قطعا میشه

چارچوب هات رو محکم و قاطع بیان کن

اگر قبول کرد احترام بذاره یعنی واقعا میخوادت

اگر قبول نکرد یعنی الکی بوده عشقش و شما هم قطعا انقدر عاقل هستی که کسی که دوست نداره رو دوست نداشته باشی

من چارچوب هام رو به قبلی بیان کردم دیدم رعایت نمیکنه کات کردم

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

اجبار نمیکنه . بیشتر قهر میکنه و میگه تو چرا بعد این همه وقت به من حس پیدا نمیکنی. باور نمیکنه که وا ...

اسی بذا رک بگم

گوووووه خورده بخدا اگه واقعا برا ازدواج میخواستت از این صفتت خوشحال میشد که زود پانمیدی

منم تجربه دارم شبیه همینی که میگی دوره مجردیم یکی بود تقریبا همکاربودیم این هی پیام میداد و خرد خرد میومد جلو مثلا قصدشم اشنایی برا ازدواج بود بعد که از این حرفا بیرون رفتنو حرفای نامربوط چتی میزد منم میگفتم اینا چ حرفیه کات میکردیم تا دوماه باز سرو کلش پیدا میشد اول حرفای خوب بعد باز همون چرخه تکرار میشد منم دیگه فهمیدم این قصدش ارتباطه نه ازدواج ش

هعی چی بگم دخترخدا خودش کمکت کنه.۶سال روش کراش بودی یا رابطه داشتین؟

بار اول همدیگه رو از نزدیک دیدیم. منم خوشم اومده بود. اما شماره مو که خواسته بود ندادم. به خاطر ترس از برخورد خونواده و اینا.. بعدشم تو کل شیش سال همش به فکرش بودم. هر چند وقت یه بار باهم در تماس بودیم .فقط چت . که بار آخر که همین چند وقت پیشه خواست همو ببینیم. بعد کم کم گفت اون چیزارم میخواد که دیگه کنسل کردم.

میشه قطعا میشهچارچوب هات رو محکم و قاطع بیان کناگر قبول کرد احترام بذاره یعنی واقعا میخوادت اگر قبول ...

اون میگه من تو رو خیلی دوس دارم. تو که نمیخوای این چیزا رو بپذیری منو دوست نداری.

قبلا هم یه مورد این شکلی داشتم.اما چون ازش خوشم نمیومد خیلی راحت بلاکش کردم. اما از این یکی انقد خوشم میاد که حتی بعد گفتن این حرفا نتونستم بلاکش کنم.

باید چند وقت بگذره شاید یادم رفت. اونم که دیگه پیام نداده بعد چند روز

من به شوهر سابقم تو دوستی داده بودم

بعدش همین موضوع رو برای سرکوفت استفاده نمیکرد ؟

البته این پسره در اون حد نهایی نمیگه .فقط بغل و بوس

که البته همینم برای من خیلی سخته