2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 128 پست
نه به اون شکل که فک کنی . صفحات قبل گفتم چطوری بوده ...

بنظرم زیاد ادم نرمالی نیست من حس خوبی ازش نگرفتم بیشتر انکار قصد سوء استفاده داره ازت

بهتره فراموشش کنی

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

بنظرم زیاد ادم نرمالی نیست من حس خوبی ازش نگرفتم بیشتر انکار قصد سوء استفاده داره ازت بهتره فراموشش ...

نمیدونم. خودم فقط دفعه آخر همچین حسی گرفتم.قبل اون همه چی خوب بود. خدا می دونه. روزی ده بار تصمیم میگیرم بهش فک نکنم . چند دقیقه بعد دلم تنگ میشه براش

فقط یه سوالی برام پیش اومده. تو دانشگاه همکلاسیم که چادری بود از سال آخر کارشناسی تا مدرک ارشدشو بگیره با یه آقایی تو رابطه بود. بعد ازدواج کردن. ینی اینا هم با هم رابطه اون شکلی داشتن !!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چطور میشه آخه ؟ تو فضای عمومی ؟!

من فعلا سینگلم ولی قبلاً آره الان خیلیا رو تو پارکینگ صفه میبینم که با هم تو .ماشین س.ک.س دارن

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
پسر خوب این چیزو عادی نکن خیلی روابط هستن که ندارن

پسر خوب؟ عادی نکنم؟ خیلی از روابط؟

اولا ک شما ۳ سال از من کوچکتری و این لحن صحبت درست نیست. دوما من هیچ چیزی رو عادی نکردم و صرفا کامنت یا نظرمو گفتم. سوما این چیزی ک شما میگی اسمش دوستی هست و رابطه نیست. اینم طبق تجربه زیسته منه و سعی در تحمیل نظرم بر کسی ندارم.

با تشکر