2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 128 پست
ببین من دختری ام که تا دلت بخواد پسر دیده همه مدله و تو این موارد واقعا خودم رو در حدی میبینم که بتو ...

من گفتم رابطه باید هدفمند باشه.

گفت آره .ولی این چیزارو هم داره تا وقت ازدواج برسه.

بعدش میگه تو فقط داری به ازدواج فک میکنی. از خودم خوشت نیومده !! :/ بعد دیگه پیام نداد.

ینی ممکنه باز برگرده؟ من گفتم دیگه ایندفعه آخرین پیامش بود

من گفتم رابطه باید هدفمند باشه.گفت آره .ولی این چیزارو هم داره تا وقت ازدواج برسه.بعدش میگه تو فقط د ...

قطعا برمیگرده

اگه دورش خلوت باشه که خیلی زودتر

اگرم یکی پیدا شه تو دست و بالش ؛ بازم گهگاهی بهت ی پیامی چیزی میده

ولی این پسر اصلا قصد رابطه هدفمندی با تو نداره

اگه خیلی دوسش داری و برات مهم نیست که باهاش راه بیا که البته در این صورتم دوام زیادی نداره رابطتون چون اونقدری که باید ازت خوشش نمیاد

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا برمیگرده اگه دورش خلوت باشه که خیلی زودتر اگرم یکی پیدا شه تو دست و بالش ؛ بازم گهگاهی بهت ی پی ...

اولش ینی همون شیش سال قبل از طریق دوستم که همسایه شونه شماره منو خواسته بود. خیلی اصرار کرد .دوستم ازم پرسید شماره بدم گفتم نه. یه شب تا صبح چت کردیم که دوستم منو راضی کنه .قبول نکردم. سال بعدش تو اینستا پیدام کرد . گفت فک کردی شماره ندی دیگه خلاص میشی ازم. پیدات کردم. دیگه اونجا بود که ازش خوشم اومد. قشنگ تایپمه😢خیلیم بهم محبت کرد و وابسته م کرد. اما من درونگرام. واکنش خاصی نشون نمیدادم . اونم هربار ناراحت میشد و به حالت قهر میرفت و دیگه پیام نمیداد. تا اینکه این اواخر باز پیداش شد.اتفاقا منم بهش گفتم احساس میکنم فقط من نیستم که بهش پیام میدی. چرا هی غیب میشی باز پیدات میشه. بهش خیلی برخورد. گفت تو درباره من قضاوت غلط کردی :/ نمیدونم دیگه. فقط ذهنم درگیر شده

اولش ینی همون شیش سال قبل از طریق دوستم که همسایه شونه شماره منو خواسته بود. خیلی اصرار کرد .دوستم ا ...

تو چه برزخی گیر کردی

چند سالته

زیادم سخت نگیر باهاش برو تو رابطه بزار تجربش کنی تموم شه بره

اینقدر شل کن سفت کن سرت درنیاره

تهش اگه رابطتون هم بهم خورد ی مدت میشینی گریه میکنی

ولی بهتر از این بلاتکلیفی و امید واهی داشتنه

فقط هر کار کردین س..س نکن باهاش اصلا

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
تو چه برزخی گیر کردیچند سالته زیادم سخت نگیر باهاش برو تو رابطه بزار تجربش کنی تموم شه برهاینقدر شل ...

معلومه که همچین کاری نمیکنم.. :(

۲۸ .. هیچوقت من پیام ندادم بهش. نمیتونم.😩😢

اونم که هربار میره با برف سال بعد برمیگرده ...

معلومه که همچین کاری نمیکنم.. :(۲۸ .. هیچوقت من پیام ندادم بهش. نمیتونم.😩😢اونم که هربار میره با بر ...

بچه نیستی که لامصب فک کردم ۲۱ ۲۲ سالته

اینقد ساده و دختر خونگی نباش عزیزم

برو با آدمای دیگه آشنا شو از سرت بیوفته این

معلومه خیلی دختر خوبی هستی بی تجربه ای

بچه نیستی که لامصب فک کردم ۲۱ ۲۲ سالته اینقد ساده و دختر خونگی نباش عزیزم برو با آدمای دیگه آشنا شو ...

هیچوقت حاضر نشدم برم دیت.

پسرایی که باهاشون حرف زدم تو خواستگاری بوده یا همکلاسی .

هیچوقت حاضر نشدم برم دیت. پسرایی که باهاشون حرف زدم تو خواستگاری بوده یا همکلاسی .

چه عجیب

حالا راضی ای از این سبک زندگی؟

رابطه یا ب قصد ازدواج هست ک از اول هدفش مشخصه

باید زمان دار باشه و قصد ۲طرف مشخص باشه و هر ۲ جدی باشن

فقط بخوان همو بشناسن و ازدواج

نوع دوم رابطه بدون ازدواج ک خب این چیزارو داره دیگه

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

چه عجیبحالا راضی ای از این سبک زندگی؟

نه .. به خاطر همون دختر خونگی بودنه. کنترل گری زیاد بوده تو خونه :/ چند سال پیش که خواستگار انقد زیاد میرفت میومد فرصت برای آشنایی این مدلی نبود 😄ولی من از سنتی بدم میومد. دوست داشتم برم تو رابطه.یه بار هم که خواستم برم فهمیدم همچین چیزایی داره که باز خوشم نمیاد. از دوتا سبک آشنایی متنفرم الان😄

نه .. به خاطر همون دختر خونگی بودنه. کنترل گری زیاد بوده تو خونه :/ چند سال پیش که خواستگار انقد زیا ...

چقد سخت میگیری همه چیو😂😐

در حد بوس و بغل اشکال نداره ولی رابطه اونجوری واقعا ظلمه طرف در بیاد بگه پس چرا اومدی تو رابطهقشنگ م ...

آره . بدم اومد. اما یاد حرفای خوبش میفتم و به خاطر حس خودم نسبت بهش ، حالم خوب نیس