2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 128 پست
نمیشه عزیزم رابطه اس بلاخره وقتی اوکی نیستی نرو تو رابطه تازه خیلی خیلی در حد نرمال باشه تهش طرف ازت ...

برای آشناییه. حتماً که نباید از طریق سنتی آشنا شد. اول آدمو وابسته میکنن. بعد که راه میای . این چیزا باید شروع بشه ..

برای آشناییه. حتماً که نباید از طریق سنتی آشنا شد. اول آدمو وابسته میکنن. بعد که راه میای . این چیزا ...

خب گلم طبیعیه دیگه

اصن خودت بعد ی مدت کشش پیدا میکنی

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما که داریم سه سالو نیمه باهمیم ولی خب هر کسی ی عقیده ای داره اگه عقیدت اینه مشکلی ندارع ولی باید بر ...

دیگه کسی که میخواد آدمو باید صبر کنه . نمی میره که .😄

حالا بریم با کسی بااعتقادات مشابه اما دوسش نداریم به چه دردی میخوره.

با گناهش چی میشه کرد ...چقد بده هم عاشق طرف باشی هم بخوای به باورات پایبند بمونی

نمیدونم گلم من آدم معتقدی نیستم

شمام اگه معتقدی باید کلا این روابط رو حتی در حد آشنایی ام دورش رو خط بکشی چون خواه ناخواه کشش ایجاد میشه و به اون مراحل میرسه

بهتره به طرف مقابلت بگی اعتقاداتت رو حالا یا میپذیره یا نه

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
خب اگه دوسش داشته باشم. چند سال کراشم بوده باشه ... 😩

کاش یکم واضح تر تعریف میکردی که چیا پیش اومده و چند وقته تو رابطه آید و این حرفا تا نظرم بهتر بدم

کاش یکم واضح تر تعریف میکردی که چیا پیش اومده و چند وقته تو رابطه آید و این حرفا تا نظرم بهتر بدم

شیش سال پیش همدیگه رو حضوری دیدیم .بعد اون هر چند وقت یه بار پیام میداد فقط .ابراز علاقه میکرد.حضوری ندیدیم همو دیگه.اصلا جور نمیشد. فقط عکس میدادیم. دو سه روز چت میکردیم. یهو غیب میشد. تا اینکه دو هفته پیش دوباره پیام داد. منم خیلی خوشحال شدم اولش. گفت بریم دیت . بعد انتظار داشت دیت اول بغل و بوس باشه. گفتم چقد سریع پیش میری. میگه شیش سال گذشته ها .انگار تو این شیش سال همش با هم بودیم ! بعد ناراحت شد. گفت تو اصلا به من حسی نداری و اینا. بازم پیام نداد. الان اعصابم به هم ریخته

شیش سال پیش همدیگه رو حضوری دیدیم .بعد اون هر چند وقت یه بار پیام میداد فقط .ابراز علاقه میکرد.حضوری ...

ببین آخه بغل و بوسم داریم تااا بغل و بوس .

حس میکنم این طرف تو یکم زیادی آتیشش تنده

بغلش میتونستی بکنی یا دستای همم بگیرید

ولی دیگه واسه بوس زود بوده خدایی چون مت طبق تجربه میگم وقتی بوس ساره بکنی و تو بغل طرف باشی کار به جاهای یکم باریکترم میکشه

حالا میخوای اعصاب خودتو خورد نکن تو پیام بده بهش

ببین آخه بغل و بوسم داریم تااا بغل و بوس .حس میکنم این طرف تو یکم زیادی آتیشش تنده بغلش میتونستی بکن ...

همینو میگم دیگه. اصلا بعد این همه مدت غیرحضوری، حداقل دیت اول فقط دیدن همدیگه باشه. این دیگه چه مدلشه ... استرسه فقط . شانس منه

همینو میگم دیگه. اصلا بعد این همه مدت غیرحضوری، حداقل دیت اول فقط دیدن همدیگه باشه. این دیگه چه مدلش ...

من که حسم کاملا میگه بعد این همه مدتم واسه همین چیزا اومده

من که حسم کاملا میگه بعد این همه مدتم واسه همین چیزا اومده

نمیدونم. کلا هر دفعه با هم چت میکردیم فازش فرق داشت. بیشتر شبیه عاشقا بود. حرفای رمانتیک میزد. این دفعه آخر بیشترش همین حرفا بود.

نمیدونم. کلا هر دفعه با هم چت میکردیم فازش فرق داشت. بیشتر شبیه عاشقا بود. حرفای رمانتیک میزد. این د ...

عزیزم اصلا همچین حسی نگرفتم ازش

ینی فقط برای همین چیزا بوده ؟پس حرفای اولش چی که همش عاشقانه بود.از دلتنگی و اینا ...😢دفعه آخر جا خ ...

ببین من دختری ام که تا دلت بخواد پسر دیده همه مدله و تو این موارد واقعا خودم رو در حدی میبینم که بتونم کسی رو راهنمایی کنم.

این آقا احتمالا این مدت دورش خلوت شده یاد شما کرده

و تمام این مدتم تو آب نمک بودی و هستی و اون هیچوقت کلا ارتباطش رو باهات قطع نمیکنه .

این مدل رفتارش نشون دهنده اینه که انتظار همراهی ازت داشته و توام نکردی اینم تو پرش خورده