2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 117 پست

همچین چیزی قابل بخشش نیست هرطور شده از زندگیت حذفش کن آدم متعهد باید با متعهد باشه

بعدم فکر میکنی به خاطر پول بوده

کسی خیانتکار باشه در هر صورت خیانت میکنه

زنت که بهت خیانت کرده بره با پولدار ترینم باز به اون خیانت میکنه

چون اصلا بحث پول و بقیه ملاکا نیست بحث پست فطرت بودنه

مثلا بعضی خانما که بهشون خیانت میشه فکر میکنن مشکل و کمبود از اونا بوده! مثلا اگه شوهرشون رفته باشه با یه خوشگل تر

درحالی که اصلا بحث این حرفا نیست

اگه بود جدا میشدن بعد میرفتن با هرکی که میخوان نه که خیانت کنن

اینجور آدما بیمارن

تویی که خیانت دیدی مشکل از تو نیست

شاید هرکسی یه سری عیبا و کمبودا داشته باشه

ولی هیچی خیانتو توجیه نمیکنه

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

چون اولش دم از تعهد و محبت میزنن ولی بعدش .... اگر کسی بهم می گفت زنا پول پرستن می گفتم نه ولی این م ...

نه همه زنها پول پرستن نه همه مردها هرز میپرن ، شما لیاقت بهترینا رو دارید درسته یه بی همه چیز نادون اومده تو زندگیتون و آزارتون داده ولی دلیل نمیشه کل خلقت زیر سوال ببرید ، من خیلی زنها رو میشاسم با مستاجری و حقوق کم و قناعت شوهرشون به درجه های بالا رسوندن ،پدرخودمم با بیماری و زمین گیر شدن مامانم خدابیامرز ساخت و بهش خیانت نکرد و تمام داراییشم برای درمانش داد ، خواهشا دلتون سیاه نکنید و شما در آینده یه انسان خیانتکار نشید مثلا بگید همه زنها بدن پس بذار سواستفاده کنم و بعدشم رهاش کنم ،مواظب باشید بدی بقیه روتون اثر نذاره

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مدال میخوای بابت هوس باز نبودنت؟؟؟ خیلی فاکتورا باید در ازدواج شما بررسی بشه،اینکه اومدی کاملا ...

شعور داشته باش اولا اگر رابطه دو نفر خرابه باید درمانش کنن نه خیانت دوما هر آدمی دنبال نونه و کار و زندگی این آقا چمیدونسته خانمش قراره بهش خیانت کنه ، توجیه نکن خراب بودن یک زن به پای بدی همسرش نذار اگرم این آقا بده یا مشاور یا دکتر یا طلاق چرا خیانت؟

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

ببین برادر من اگر همچنین چیزی برای داداشم پیش میومد هیمنو می گفتم به خدا اگر خیانت در حدی بوده که رابطه جنسی بر قرار کرده نبخش اصلا ولی اگر در حد چت بوده اینا واقعا اگر زنت پشیمانه ببخشش ولی حق طلاق بگیر ازش حتی اینم بهش بگو اگر دوباره همچنین چیزی تکرار شه بدون مهریه بدون یک هزار تومنی طلاق میدم ولی دیگه تصمیم با خودته اگر می تونی ببخشی واقعا می تونی فراموش کنی یه فرصت بده ببین چجوری از فرصت استفاده میکنه ولی دیدی درست بشو نیست بهترین تصمیم زندگیت طلاقه و اصلا به خودت توهین نکن اگر همچنین مردی بودی که توضیح دادی واقعا خوب بودی که و زنت کمبود داره یا اصلا یک انسان اینجوریه

درسته خیانت توجیهی نداره وحتی خیانت زن خیلی خیلی بدتر از مرده چون قرار هست تو بغلش بچه بزرگ بشه ولی انسان جایز الخطاست اگر براتون امکان داره باگرفتن تعهد وحتی بخشش مهریه بهش یه فرصت بدید چون معلومه هنوز دوستش دارید اگر مطمئن شدید پشیمونه ببخشیدش.

همچین چیزی قابل بخشش نیست هرطور شده از زندگیت حذفش کن آدم متعهد باید با متعهد باشه بعدم فکر میکنی به ...

پول بخشیش بود

اون یک فرق بزرگ با بقیه زنها داره اونم اینکه برای رابطه جنسی نیاز به عاطفه نداره

من خودم اول رابطه که دوماه گذشته بود بهش پیشنهاد رابطه دادم و اون قبول کرد

پیش خودم گفتم چون نیاز جنسی اش بالاست و من هم زنی می خواستم که گرم باشه و میلش خوب باشه

با مشاور هم صحبت کردم و گفت ۱۰ درصد زنها مکانیزمشون مثل مرد هاست یعنی برای رابطه نیاز به عاطفه و تعهد ندارن

اون هم با مردی خوشگل و خوش اندام رابطه کرده و بعد میخواد من ببخشش

18:00:27 | 1405/05/07

الانم نمی دونم اگر اطرافیان ازم پرسیدن چرا طلاق گرفتین چی بگم . نمی دونم چطور خودم رو آروم کنم ؟

چکار مردم داری دهن مردم همیشه بازه ولشون کن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
واقعا نمیدونم چرا همسرتون این کار رو کرده. بنظرم فعلا بهش هیچی نگو بزار خودش به دست و پات بیوفته. شم ...

پیام های قبلی رو نخوندی ؟

میگم اگه جدا مون نکرده بودن مرده بود

پول بخشیش بود اون یک فرق بزرگ با بقیه زنها داره اونم اینکه برای رابطه جنسی نیاز به عاطفه نداره من خو ...

اره دیگه اکثر کسایی که خیانت میکنن هوس بازن و اینطور.

خلاصه که وقتی شما آدم متعهدی هستی نباید خودتو با یه آدم خیانتکار هدر بدی و دوباره گولشو بخوری

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂