2777
2789
عنوان

دوغ محلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 36 پست
قربونت.... اصلا خرما هیچ وقت دوست نداشتم ولی صبح ها سعی میکنم یه قاشق عسل رو بخورم...راستی نی نی ایت ...

منم به زور میخوردم.گردو بخور پس.عسل هم خوبه

زنجبیل تازه برش بزن بذار دم بکشه چایشو بخور ولی زیاده روی نکن 

دختر هستش آرزوم بود دختر دار بشم که خدا لایقم دونست و به آرزوم رسوند😍هزار بار شکرش

خدایا شکرت
دقیقا منم اینجوری بودم اه چه روزای بدی بود در هر صورت بالا می آوردم وارد ۱۸ هفته بشی قطع میشه تکون ...

اره روزای مزخرفیه انقد حالم بد میشه که گریه ام میگیره

انشاللااین چند هفته هم تموم بشه شاید خلاص شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به زور میخوردم.گردو بخور پس.عسل هم خوبه زنجبیل تازه برش بزن بذار دم بکشه چایشو بخور ولی زیاده ر ...

منم عاشق دخترم.... گرچه اول سلامتیش.

ایشاللا خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه

اره روزای مزخرفیه انقد حالم بد میشه که گریه ام میگیره انشاللااین چند هفته هم تموم بشه شاید خلاص شم

تموم میشه بعدا هی میگی وای یعنی من تونستم اون روزا رو تحمل کنم😅

خدایا شکرت
ای وای.... پس سعی میکنم ترک کنم.... ولی لبنیات جز این هم میلم به چیزی نمیکشه...بخدا نمیدونم چیکار کن ...

معده من هم تقریبا نابود محسوب میشود... حتی به آب رفلاکس نشون میده.. با خودم خیلی کلنجار رفتم تااینکه راضی شدم روزی یک عدد دمیترون 4 بخورم... دکتر تجویز کردند به دلیل 3 کیلو کاهش وزن... و گفتند اصلا اثری روی جنین ندارد تا 3 عدد در روز... شما هم امتحان کن دردهای معده را تا حدود تسکین میدهد