2777
2789

عکسای دوره دانشجوییمو ک میبینم دلم خیلی میگیره

چ روزای خوبی بود

قدر ندونسم

اونایی ک سنشون بین 18 تا 22 هس توروخدا قدرشو بدونید دیگ برنمیگرده😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

دلم برا لحظه تولد بچه م تنگ شده😢😢😢😢

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای روزایی ک.مادر داشتم

خدارحمتشون کنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

هیچوقت از گذشته خوشم نمیاد..... عقب افتادس...

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

دلم واسه بچگیم تنگ شده...حداقل چیزی حالیم نبود.دغدعه نداشتم...از سر تنهایی با مهمونای تخیلی بازی میکردم و حرف میزدم...عاشق انه شرلی بودم....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

وای من هر ازگاهی دلم میگیره حتی برای دوستی های بچگانه دبیرستان!!!!! میگم  چی شد ک من الان تو این شرایطم؟؟؟؟؟!!!!!!!

از اون همه دوست و خاطره هیچی نموند از ترس زندگیم همه رو گذاشتم کنار

هي خدا  داغ دلمو تازه كردي خواهر واقعا فرقش ٤٠ ساله

واقعا ک چهل ساله...

عکسامو میبینم خیلی دلم میگیره

حس میکنم 40 سال پیر شدم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها گاهی حس میکنم شوهرم چقدر شبیه اون دوست دبیرستانمه! گاهی لحن حرف زدناش عجیب منو یاد اون میندازه بااینکه خودم ازش جدا شدم 

چندشبم هست بدون این که بخوام خواب 2-3 سال پیشم میافتم که خاطرات داشتم ... حس میکنم اونم خوابم و مبیبینه نمیدونم چرا ...بااینکه اون زودتر از من ازدواج کرد