2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدل بگیری مشکلی نداره، مگه همه باید طلا بخرن؟ امسالم نشد ایشالا سال بعد میشه. من هر سال چیزای ارزو ...

مرسی عزیزم منم امسال سه نیت دارم تا سال آینده ببینیم چی پیش میاد

بچها به نیت ملاقات کسی چی بخریم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

گلاب آخه داریم لازم ندارمنمی دونم چیبخرم🥺🥲

هر چی که با دیدنش حالت خوب میشه من به ۱۳ صفر اعتقادی ندارم در کل ..نمیدونم اهل قرآن و تسبیح هستی یا نه دوست داشتی یه قرآن کوچیک بخر یا یه تسبیح که باهاش ذکر بگی یوقتایی دلت آروم بشه

یا یه گوی بخر اینا که چیه روشن میکنی توش برف میباره😁آهنگ پخش میشه

یا یه گلدون گل بخر

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
آره زدم دوباره دیدم فرداست خداروشکر غذام رو گاز بود 😂

😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

شانسمونه خواهرایشالا امسال میشه برامون

ممنون ان شاالله

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
هر چی که با دیدنش حالت خوب میشه من به ۱۳ صفر اعتقادی ندارم در کل ..نمیدونم اهل قرآن و تسبیح هستی یا ...

بیخیال اصلا چیزی نمی خرم برای آرامش روحی ام😂

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎