2777
2789
لحظه سال تحویل؟

بله

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عه پاشم برم خرید 😂

نه ظاهرا فرداست تقویم گوشی من یه روز جلو زده😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

گلاب آخه داریم لازم ندارمنمی دونم چیبخرم🥺🥲

شرمنده

کمکی از دستم بر نمیاد

اگه نماز خون هستی یه کتاب دعا یا مهر بخر به نیست ارامش روحیت..

نیتت مهمه

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اصولا به نظر من روزش مهم نیست مهم اون نیتیه که تو دلته اینکه چقد باور داری برآورده میشه

گوشیت یه روز جلوتره

آره انگار

آخه پارسال حلقه بدل گرفتم نشد🤣

منم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
شرمندهکمکی از دستم بر نمیاداگه نماز خون هستی یه کتاب دعا یا مهر بخر به نیست ارامش روحیت..نیتت مهمه

ممنون گلم🌺

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

اره ولی شنیدم انرژی اون روز بالاس بخاطر همین اکثرا ۱۳ صفر میخرن

اصولا واسه نیتی مثل ازدواج به نظرم روزی که از لحاظ شگون بهتر باشه بهتره