2777
2789

سخته

کار نیست

باید اینقدر حرفه ایی بشی بعدش پشتیبانی از سایتی که طراحی کردی هم انجام زدی ورفع خطا کنی و...

همیشه انلاین وبه روز باشی

کافیه یک ماه فاصله بگیری از همه چی عقب میمونی

وطنم🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شروع لپتاپ حداقل باید رم ۸ گیگابایت داشته باشه و هارد حتما از نوع اس اس دی باشه . کم کم که پیشرفت کردید میتونید بعدا لپتاپی بهتر بخرید

برای یادگیری هم دوره های آموزشی هستند که نیازی نیست جایی مراجعه کنید بصورت غیرحضوری یاد گرفتن بهتره دوره ی شروع برنامه نویسی اسمش دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی هست که تمام مبانی لازم به همراه دو تا زبان برنامه نویسی رو داره که توی سایت آواسام میتونید تهیه کنید من خودم با این دوره شروع کردم . تاپیکای من درباره ی برنامه نویسی هست میتونه کمکتون بکنه بازم سوالی بود خصوصی پیام بدید هر وقت انلاین شدم و تونستم جواب میدم

فقط برای سوالات تخصصی و مشکل در خصوصی پیام بدهید مچکرم که رعایت میکنید و به وقت هم احترام میزاریم 🌺

برای شروع لپتاپ حداقل باید رم ۸ گیگابایت داشته باشه و هارد حتما از نوع اس اس دی باشه . کم کم که پیشر ...

عزیزم بعد از اینکه ۱۲ قدم رو گرفتم دیگه دوره ای چیزی نیاز نی؟

یه کاربر اینجا گفته واسش کار نی منو به شک انداخت

عزیزم بعد از اینکه ۱۲ قدم رو گرفتم دیگه دوره ای چیزی نیاز نی؟یه کاربر اینجا گفته واسش کار نی منو به ...

۱۲ قدم دوره کاملیه فعلا دو ماه زمان بزار براش بعدا ببین علاقت چیه میری دنبالش . درباره ی اون کاربر هم باید بگم ممکنه هرکسی هرچیزی بگه شنونده باید عاقل باشه

فقط برای سوالات تخصصی و مشکل در خصوصی پیام بدهید مچکرم که رعایت میکنید و به وقت هم احترام میزاریم 🌺