2777
2789
عنوان

کمک کمک

89 بازدید | 14 پست

خانومای باتجربه

،نامزدم ادم کاملا بی تجربه ای هست،بی فکر حرف می زنه ، ناراحتی بینمون پیش میاد به خانوادم خبر میده که دختر با من بد صحبت کرده کلا پیش خانوادم ادم بد و ظالمی شدم،چندین بار که میگه خداحافظ و من پیشمون شدم بعد میگه ناراحت بودم یه چیزی گفتم .رفتارهای سبکی هم داره بیرون هرجا میرم خجالت زده میشم، هرحرفی هم میزنه دوباره ازش میپرسم میگه من نگفتم .منم وقتی این کار رو میکنه تند صحبت می کنم ،بهم میگه اخلاقت خیلی بده خیلی تند میری ،همیشه سر قرارها دیر میاد ،رفتیم پیش مشاور انگار دادگاه بود مشاور گفت بهتر بری پیش مشاور حقوقی ،حالا هم نامزدی رو بهم زدم خانوادم ناراحتن چون میگن ادم ساده ای بود و بلد نیست بری تو زندگی یاد میگیره و عوض میشه  کارش خوبه ،خیلی دلشون میخواد که برگرده ، خونه هم شده ماتم سرا از نظرشون من مغرور و خودخواه ،به نظر شما باین خانوادم و نامزدم چکار کنم ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کس با ازدواج ب نظرم عوض نمیشه فقد یه سری وعده و قول الکیه ک دختر و پسر بهم میدن بعدا هم یادشون میره 

اگ نمیپسنیدی اخلاقشو کار درست بهم زدنه ک اذیت نشی اخلاق از هر چیزی مهم تره برا دوام هر رابطه ای

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
من قبول ندارم شوهرمن حدود ۷۰ درصد تغییر کرده بعد عروسیمون

خوشبخت بشین حتما خیلی دوستون داره ک بخاطر دلتون عوض شده 

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
گاهی میگم مرگ که خوبه چون خانوادم راحت میشن همچنین آبروی اونا هم حفظ میشه .اخه خودش گفته حال مامانم ...

اگه دوستش داری پاش بمون اگه نه ک بیخیال شو تو ک از الان اینهمه کم اوردی بنظر خودت چه کاری بکنی بهتره؟؟

خوشبخت بشین حتما خیلی دوستون داره ک بخاطر دلتون عوض شده 

ممنون عزیزم .ولی من بیشتر از اون دوستش دارم خودشم میگه منم دوست دارم ب اندازه تو تورو دوست داشته باشم.اینقدر بهش گیر دادم و گفتم اینو نکن اونو انجام بده ک دیگه همه فهمیده بودن.البته هنوز ادامه داره دستوراتم تا اونی بشه ک من میخام 

گاهی میگم مرگ که خوبه چون خانوادم راحت میشن همچنین آبروی اونا هم حفظ میشه .اخه خودش گفته حال مامانم ...

بنظر من چن روز باهاش رابطه نداشته باش ببین حالت چه جوریه ببین میتونی دوریشو تحمل کنی یا نه.بعدش تصمیم بگیر

اگه دوستش داری پاش بمون اگه نه ک بیخیال شو تو ک از الان اینهمه کم اوردی بنظر خودت چه کاری بکنی بهتره ...

دوست داشتن که نه ندارم .از دوریش هم ازبس که چسبنده بود وقتی از پیش می میومدم احساس رهایی می کردم .منم نمی خوام ولی خانوادم میگن الان کمی فهمیده. اینده خوبی داره مرد ساده که همه چی به پات بریزه پیدا نمیشه .خودش گفته (من) می موند درستم میکرد ،بهترین می شدم براش 

زنگ بزن تلیار با مریم غفار صحبت کن

فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون.