،نامزدم ادم کاملا بی تجربه ای هست،بی فکر حرف می زنه ، ناراحتی بینمون پیش میاد به خانوادم خبر میده که دختر با من بد صحبت کرده کلا پیش خانوادم ادم بد و ظالمی شدم،چندین بار که میگه خداحافظ و من پیشمون شدم بعد میگه ناراحت بودم یه چیزی گفتم .رفتارهای سبکی هم داره بیرون هرجا میرم خجالت زده میشم، هرحرفی هم میزنه دوباره ازش میپرسم میگه من نگفتم .منم وقتی این کار رو میکنه تند صحبت می کنم ،بهم میگه اخلاقت خیلی بده خیلی تند میری ،همیشه سر قرارها دیر میاد ،رفتیم پیش مشاور انگار دادگاه بود مشاور گفت بهتر بری پیش مشاور حقوقی ،حالا هم نامزدی رو بهم زدم خانوادم ناراحتن چون میگن ادم ساده ای بود و بلد نیست بری تو زندگی یاد میگیره و عوض میشه کارش خوبه ،خیلی دلشون میخواد که برگرده ، خونه هم شده ماتم سرا از نظرشون من مغرور و خودخواه ،به نظر شما باین خانوادم و نامزدم چکار کنم ؟
عزیزم درکت میکنم شوهرمنم سبک سر بیش از اندازه شوخ طبع و ساده بود ولی من بعد ۶ سال بلاخره تغییر کرده و کلی سر سنگین شده ولی بازم شوخیهای خنده در عین حال چرتش دستش هست هنوز
ممنون عزیزم .ولی من بیشتر از اون دوستش دارم خودشم میگه منم دوست دارم ب اندازه تو تورو دوست داشته باشم.اینقدر بهش گیر دادم و گفتم اینو نکن اونو انجام بده ک دیگه همه فهمیده بودن.البته هنوز ادامه داره دستوراتم تا اونی بشه ک من میخام
اگه دوستش داری پاش بمون اگه نه ک بیخیال شو تو ک از الان اینهمه کم اوردی بنظر خودت چه کاری بکنی بهتره ...
دوست داشتن که نه ندارم .از دوریش هم ازبس که چسبنده بود وقتی از پیش می میومدم احساس رهایی می کردم .منم نمی خوام ولی خانوادم میگن الان کمی فهمیده. اینده خوبی داره مرد ساده که همه چی به پات بریزه پیدا نمیشه .خودش گفته (من) می موند درستم میکرد ،بهترین می شدم براش
فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون.