2777
2789
عنوان

اقدام

155 بازدید | 15 پست

با سلام و خسته نباشید من سیکلم ۲۹روزه س و ۱۴روز مانده به پریود بعدیم رابطه داشتم قبلش کیت تخمک گذاری زدم منفی بود ولی فرداشب تست زدم مثبت بود ولی شرایط مساعد نبود برای اقدام که فقط همون شب اقدام ک دم که منفی بود قبلش و از اون شب تا الان که ۴شب میگذره ترشح تخم مرغی دارم البته دسشویی که میرم کش میاره و شکمم باد داره و احساس گرفتگی دارم یعنی احساس اینکه شکمم پر باشه رو دارم آیا امکانش هست که باردار باشم این ترشحات معمولا انقد بع طول میکشه ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما واقعا همه فکرتون فقط اقدام و ترشحاته؟ برو ازمایش بارداری بده 

درضمن عزیزم همه فکرمون همین نیست مسأله مهمیه ...لطفأ کسایی که اعصاب ندارن ج بدن جواب ندن اینجا سایتش درمو د همین چیزاس نی نی سایته مثلا

خب من چند روزه که  اقدام کردم تجربه هم ندارم اولین بارمه .

عزيزم اميدوارم كه باردار باشي ولي فكر نكنم حتي در صورت بارداري بعد از گذشت ٤روز علايم داشته باشي تا روز پري صبر كن اگر نشيد بي بي بزن

عزیزم زودتر از ۱۱ روز آزمایش نشون نمیده من اشتباه کردم چند روز زودتر رفتم منفی بود فرداش رفتم عکس رادیولوژی دادم موقع پریودی که رسید فهمیدم گرفته بوده ولی تو همون بتای پایین سقط شد. روانم بهم ریخت چون با آمادگی کامل اقدام کرده بودم و گرفته بود  و سره عجله خودم از دستش دادم

عزيزم اميدوارم كه باردار باشي ولي فكر نكنم حتي در صورت بارداري بعد از گذشت ٤روز علايم داشته باشي تا ...

نه من که هنوز اولین با مه که اقدام کردم میخواستم بدونم این علایم چیه تخمک گذاریه ؟آخه ۴روز ترشح زیاد نیس ؟

نه من که هنوز اولین با مه که اقدام کردم میخواستم بدونم این علایم چیه تخمک گذاریه ؟آخه ۴روز ترشح زیاد ...

عزیزم بالاخره یک مایع مخصوص وارد شده بلافاصله همون زمان که خارج نمیشه

امیدوارم متوجه شده باشی