2777
2789
واااای اره انگار بیز هنوزم هست .اون سالا خیلی کنه میشدن بهم انقدر فراری بودم ازشون .یهو بعد چندسال م ...

دقیقا اینم داره همینکارو میکنه همش زنگ میزنه پیام میده بابا ولم کنییدددد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای اره انگار بیز هنوزم هست .اون سالا خیلی کنه میشدن بهم انقدر فراری بودم ازشون .یهو بعد چندسال م ...

پرام ریخته بود اخه غریبه بودن ولی ادرس خونه رو که پیدا کرده بودن یادمه یکی دو شب اومدن نشستن خونمون بدون خجالت

هر ادم عاقلی باشه شک میکنه به این کارا

من دیگه داشتم ازشون میترسیدم

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

امیدوارم این دوست بابامم بیاد بیرون ورشکست بشه من ی ذره دلم خنک بشه

مثل باتلاقه هر چی بیشتر دست و پا بزنه بیشتر فرومیره

اخه مگه چند نفر میتونی گول بزنی یهش عسل تقلبی و چرت و پرت بفروشی

مردم عاقل شدن خداروشکر

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

دقیقا اینم داره همینکارو میکنه همش زنگ میزنه پیام میده بابا ولم کنییدددد

بلاکش کن

باید مثل خودشون بی رودرواسی عمل کنی

اگه اشتباه نگم شرکتهای هرمی هستنیه مدت ازشون محصولات میخری و منت این و اون میکشی با هزارتا تبلیغ تا ...

دقیفا

باید گردن کج کنی تا ازت خرید کنن

نهایت تحقیر و خفت

آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️بیشعورای نفهم😡😡

میدونی باید یبار جدی و محکم جوابش رو بدی

بگو آقای فلانی دنبال زیر مجموعه برای خودتی برو یجا دیگه دنبالش بگرد

دفعه بعدی دیگه تعارف و آشنا بودت و میزارم کنار به عنوان شرکت هرمی ازتون شکایت میکنم

زنگ بزن به خود شرکت هم بگو

آقای فلانی دست برداره وگرنه از شرکتتون شکایت میکنم به عنوان شرکت هرمی و ایجاد مزاحمت

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
پس اینایی ک میرن میگن خیلی خوبه چییییییخدایا بیشتر از همه مامانم داره اذیتم میکنخ

والا مامانم منم رفت هممون برد از اول میدونستم بدرد نمیخوره

نوه عمم هم دیدیم اونجا چندین سال توش بود

کل خانوادشم برده بود باباش میگفت منکه بنگاه ماشین دارم حقوق دخترم از من بالاتره

خلاصه بعد یکسال دیدیمشون گفتن همشون در اومدن دختره هم در اومده اخی طفلی این همه سال کار میکرد و سمت گرفته بود قرونی در آمد نداشت گفتیم شما که میگفتین حقوقش از بنگاه ماشین بالاتره دیگه هیچ نگفت😸

والا مامانم منم رفت هممون برد از اول میدونستم بدرد نمیخوره نوه عمم هم دیدیم اونجا چندین سال توش بود ...

اوههه

من حس میکنم هرکی میگه درآمدش خوبه و اینا

فقط بخاطر اینه م بقیه رو ببره پیش خودش تا درآمدش بره بالا