2777
2789
عنوان

عجایب فضا✨🚀📝

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 58 پست
میگن چهار میلیارد سال دیگه میخواد برسه به آنوردا اگه اشتباه نگم اما هیچوقت نمیتونه برخورد مستقیم کنه ...

برخورد کهکشان ما و آندرومدا رو میگی؟ اون 5 میلیارد سال دیگه رخ میده و البته همین پروسه آغاز برخورد میلیون ها سال زمان میبره . برخورد میکنه و جاذبه شون هر دو رو میپاشه و کهکشان جدیدی بوجود میاد. اما عمر خورشید ما 4 میلیارد ازش مونده

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در سیاه چاله انقدرررر زمان کند میشه ک مثلا اگ کسی نزدیکش بشه و داخلش بره پودر میشه و اگ شخصی از بیرون نگاش کنه فک میکنه اون شخص لبه سیاه چاله وایساده و حرکت نمیکنه در صورتی ک اون رفته و پودر شده

البته ی جا خوندم نمیدونم چقد درسته

یعنی اونجا کسی با کسی نمیتونه حرف بزنه؟ خورشید فقط یه ستارست. همونم در مقایسه با اجرام دیگه خیلی خیل ...

ن امواج صوتی توی خلا منتشر نمیشن پنجره های دو جداره هم همین ویژگی رو دارن . میان هوای بین دو شیشه رو خالی میکنن ک صدا از توش رد نشه

برخورد کهکشان ما و آندرومدا رو میگی؟ اون 5 میلیارد سال دیگه رخ میده و البته همین پروسه آغاز برخورد م ...

نیستیم ما در هیچکدوم این اتفاقا کلا حس میکنم جهان تموم میشه

چرا این نیز دیگر نمیگذرد...🥺

یعنی اونجا کسی با کسی نمیتونه حرف بزنه؟ خورشید فقط یه ستارست. همونم در مقایسه با اجرام دیگه خیلی خیل ...

اره بابا خورشید با اون عظمتش کوچیکه

خود کهکشان راه شیری در مقابل بقیه اصلا ریگه

در سیاه چاله انقدرررر زمان کند میشه ک مثلا اگ کسی نزدیکش بشه و داخلش بره پودر میشه و اگ شخصی از بیرو ...

اینکه زمان اینقد کنده رو خوندم اما حرفت جالب بود

من خوندم اما در مورد انفجار نبود درمورد تاریخ بود که ما با ستاره نگاه میکنیم جالب بود

میدونی که سرعت نور ۳۰۰ کیلومتر بر ثانیه هست. از لحظه ای که از ستاره تابش میکنه یک ثانیه بعدش ۳۰۰ کیلومتر راه میره. فقط 1 ثانیه! پس فکر کن اگه فلان ستاره که مثلاً ۱۰۰۰ سال نوری با ما فاصله داره همین الان عمرش تموم بشه منفجر بشه ۱۰۰۰ سال دیگه ما میفهمیم. پس در واقع ما الان داریم به گذشته فضا نگاه میکنیم

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

برخورد کهکشان ما و آندرومدا رو میگی؟ اون 5 میلیارد سال دیگه رخ میده و البته همین پروسه آغاز برخورد م ...

نه خوش مصنوعی گفت چهار میلیارد دیگه میرسیم به آندرومدا

نه خوش مصنوعی گفت چهار میلیارد دیگه میرسیم به آندرومدا

منابع مختلف هست بین ۴ تا ۵ میلیارد سال دیگه رخ میده و قطعیه

میدونی که سرعت نور ۳۰۰ کیلومتر بر ثانیه هست. از لحظه ای که از ستاره تابش میکنه یک ثانیه بعدش ۳۰۰ کیل ...

بعد میگن جهان خالق ندارع آخه مگه میشه با این نظم

دوتا تاپیک قبل من درمورد اقیانوس هست بخون اصلا جلل الخالق