2777
2789
عنوان

عجایب فضا✨🚀📝

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 58 پست

وقتی به اسمون نگا میکنیم درواقع داریم میلیارد ها سال نوری گذشته رو میبینیم. خیلی از ستارگانی که شبا میبینیم احتمالا الان منفجر شدن و وحود ندارن

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

وقتی به اسمون نگا میکنیم درواقع داریم میلیارد ها سال نوری گذشته رو میبینیم. خیلی از ستارگانی که شبا ...

من خوندم اما در مورد انفجار نبود درمورد تاریخ بود که ما با ستاره نگاه میکنیم جالب بود

چرا این نیز دیگر نمیگذرد...🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اخه ما چندنفریم اگه سکوت باشهگم میشیممممم

خب تو فضا گفته ، فضا پیما اما داخلش هوا هست میشه صدای همو بشنوید. به هر حال بلیط تون برای سیاره اورانوس رزرو شده ، بخواید کنسل کنید ، بیست درصد پول تون برنمیگرده .

مارو که نمیبلعه

میبلعه

زمانی که انقدر بسوزه و سوختش یعنی هیدروژن تموم بشه هسته خورشید جمع میشه لایه بیرونیش باد میکنه اونقدر که بیشتر سیاره ها از جمله زمین توی سطح خورشید حل بشن. بهش میگن غول سرخ. یا منفجر میشه یا از درون فرو میپاشه و تبدیل به کوتوله سفید میشه. این اتفاق 4 میلیارد سال دیگه رخ میده

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

میبلعهزمانی که انقدر بسوزه و سوختش یعنی هیدروژن تموم بشه هسته خورشید جمع میشه لایه بیرونیش باد میکنه ...

میگن چهار میلیارد سال دیگه میخواد برسه به آنوردا اگه اشتباه نگم اما هیچوقت نمیتونه برخورد مستقیم کنه

آدم ببلعه نفهمیدم بعدم تا چهار میلیارد سال دیگه بنظرم همه مردیم و زمین نیست

چرا این نیز دیگر نمیگذرد...🥺

ما که نیستیم هر چی میشه باداباد. مگه کسی الان به فکر زجر کشیدن ما هست

احتمال قوی تا اون زمان منقرض شدیم. شایدم نمونه های از جنین های فریز شده مونو برای بقای نسل بشر به سیارات قابل سکونت فرستاده باشن. البته اگه به سرعت نور دست پیدا کنیم وگرنه قطعا منقرضیم