2777
2789
عنوان

عجایب فضا✨🚀📝

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 58 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من پدیده سیاهچاله خیلی برام جالبه

حیرت انگیز ترین و ترسناک ترین جرم فضایی

پادشاه بی رقیب کیهان

مرکز تمام کهکشان های هستی

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

حیرت انگیز ترین و ترسناک ترین جرم فضاییپادشاه بی رقیب کیهانمرکز تمام کهکشان های هستی

خیلی کنجکاوم بدونم چی میگذره اونجا

میگن حتی امکان داره از سیاهچاله به گذشته برگردی این و تو کتاب خوندم نمیدونم دلیل علمیش و

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
اما هوش مصنوعی گفت احتمالش صفر هست که این دوتا برسن به هم یعنی مستقیم برخورد کنن

اره ببین قرار نیست مثل دوتا بشقاب بهم بخورن که. قبل از اینکه بازو های دو کهکشان به هم برسن و برخورد کنن انقد جاذبه هر دو روی همدیگه تأثیر میذاره که هر دو از کناره ها شروع میککن به متلاشی شدن. اما دقت کن این وسط ، اجرامی که لبه های این دوتا کهکشان هستن هم قراره بهم برخورد کنن هم بعضیاشون پرتاب میشن تو فضا و بی صاحاب میشن طفلیا🥲😅

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

خیلی جالبهراسته که میگن ۴ میلیاد سال دیگه خورشید منفجر میشه؟

میگن اما بنظرت چهار میلیارد سال دیگه هستیم

سوره انشقاق و حشر و ق رو بخون معنیش رو همه چی دستت میاد

چرا این نیز دیگر نمیگذرد...🥺

نیستیم ما در هیچکدوم این اتفاقا کلا حس میکنم جهان تموم میشه

عقل میگه ما با این روند فعلی بزودی منقرض میشیم😕

بعد میگن جهان خالق ندارع آخه مگه میشه با این نظم دوتا تاپیک قبل من درمورد اقیانوس هست بخون اصلا جلل ...

اگر روایات دینی رو بخوای در نظر بگیری بله من میگم (اونطور که ادیان مختلف میگن) خیر جهان خالق نداره

همونطور که من مستقیما توسط خدا بوجود نیومدم ، من رو مادرم خلق کرد، اونو مادرش و همینطور تااااا نخستین جانداران روی زمین. حیات روی زمین هم طی ایجاد شرایط خاص شکل گرفت. زمین هم نتیجه فعل و انفعالات و اجرام آسمانی بوحود اومد. آخرش میرسیم به بیگ بنگ! من به خدا باور دارم و معتقدم ابر انفجار روخدا ایجاد کرد. پس بله جهان خالق داره اما نه اونطور که میگن

اگر روایات دینی رو بخوای در نظر بگیری بله من میگم (اونطور که ادیان مختلف میگن) خیر جهان خالق ندارههم ...

اینطور و اونطور نداره

جهان خالق داره

مادرتم که تورو به وجود آورد اگه خدا این قدرت رو به رحم و اسپرم و تخمک نمیداد وجود نمیومدی عزیزم

چرا این نیز دیگر نمیگذرد...🥺