2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

62 بازدید | 22 پست

سلام من دیپلم ریاضی دارم و ترمیم معدل تجربی ثبت نام کردم دفعه دوم ولی به جای ریاضی 3 حسابان و فیزیک تجربی فیزیک ریاضی امتحان دادم چون خود سیستم زده بود الان تراز این دو تا درس چجوری میشه برام

خب این که ترمیم معدل تجربی نیست دوباره واسه ریاضی امتحان دادی

ترازشم مثل نهایی های قبلیت حساب میشه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا

اشتباه بهت برگه سوال دادن

ریاضی های حوزه ما همون فیزیک تجربی دادن برا ایجاد سابقه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
زحماتم به یاد رفت😭

به نظرم همین الان شال و کلاه کن برو مدرسه و اموزش پرورش پیگیری شاید بشه کاری کرد

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
نه زیستم بوده

چقدر عجیب😐

من سر در نمیارم از یه مشاور بپرس

ولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که احتمالا اشتباهی رخ داده. چون وقتی نهایی تجربی میدی باید همه درسای تجربی رو امتحان بدی تا بتونی با داوطلبا رقابت کنی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چقدر عجیب😐 من سر در نمیارم از یه مشاور بپرسولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که احتمالا اشتباهی رخ داد ...

دیروز به یه دختره توو حوزه ماهم برگه اشتباه دادن وسطا فهمیدن برگشوعوض کردن من فقط شنیدم گفت نیم ساعت وقتم رفت اونا گفتن نه درست میکنیم حساب میکنیم

دیروز به یه دختره توو حوزه ماهم برگه اشتباه دادن وسطا فهمیدن برگشوعوض کردن من فقط شنیدم گفت نیم ساعت ...

اره به این خانوم اشتباه برگه دادن

اینم انقدر حواس پرت بوده نگفته من تجربیم چرا برگه ریاضی دادین

من خودم سر نهایی آخرم برام پیش اومد درس زبان برگه ای که دادن پشتش سفید بود فکر کردم فقط همون یه صفحه سواله

درصورتی ک واسه بقیه پشت و روش سوال نوشته بود

سریع نوشتم تموم کردم بعد یه ربع تمام بیکار بودم دیدم همه دارن مینويسن

به مراقب گفتم اونم گفت نه همین یه برگس

دوباره یکم بعد از یه مراقب دیگه پرسیدم اون گفت نههه دوتا برگس چرا بهت یه برگه دادن

هیچی دیگه مجبورشون کردم به من تایم بیشتر بدن خداروشکر اون مراقب دومیه هم هوامو داشت گفت اصلا استرس نداشته باش بنویس دیرتر میگیرم ازت

اره به این خانوم اشتباه برگه دادن اینم انقدر حواس پرت بوده نگفته من تجربیم چرا برگه ریاضی دادینمن خو ...

ببین ادم توو اون استرس متوجه نمیشه به نظرم مراقبا باید حواسشون باشه

وا🫤

اسی عکست تازه اومد

جالب اینجاس سر هر دوتا امتحانتم اشتباه برگه دادن

یا من اطلاعاتم کمه و روند نهایی تغییر کرده

یا تو زیادی بدشانس بودی