بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ م ...
حق داری درکت میکنم از بس حرص و جوش میزنی از ناراحتی اینجوری میگی اعصابت بهم ریخته
آبجی من از بس شوهرش تو سر بچه ی ۵ سالش زده ۱ ساله بچش گردنشو کج میکنی چشا کج میکنه مثل دیونه ها ابجیم حرص و جوش میزنه پسر دسته گلش اینجوری میگه ینی بزرگ بشه خوب میشه یا عادت سرش میمونه مادر بودن سخته رو همچی بچه حساس میشی
یادمه پسرداییم تا ۷سالگی دست میخورد شدتش هم زیاد بود مثل پسر شما و هیچ جوره هم ول نکرد. انقدر خورده بود ک اون دوتا انگشتش با بقیه فرق کرده بود و متورم شده بود و ناخن هاش یکم خراب شده بود
ولی مدرسه رفت خوب شد
انقدر سخت نگیر
تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲
من که سالم بودم باید دم به دقیقه برم دکتر قرص بخورم آزمایش و سونو بدم که مبادا دوباره عود نکنه عود ک ...
اخی عزیزم ناراحت شدم حرص و جوش نزن ک بدتر میکنه هورمونات بهم میریزه تیروئید بدتر میشه همین پسر ابجیم دیر ب حرف اومد داداش دیگش ک دنیا اومد انگار زبون اینم وا شد
با پسرت حرف بزن هرچی حرف بزنی اونم میزنه بیشتر وقت بزار براش
راستی آبجی منم امروز عکس فرستاد از گلوش ورم کرده همین تیروئیدش تو عکس مثل ی گردو شده.دور از جونش علایم شما چی بود گواتر هست یا همین ک میگین درد هم داره دست میزنین یا ن