2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 49 پست
عزیزم ...درسته شرایطتت سخته...ولی ان بچه استبچه ها درست و غلط رو مه تشخیص نمیدن باید خیلی حوصلع به ...

حتی روانشناس بردم کلی بهش محبت می کنم وقت می زارم براش کلاس های مختلف می ریم ولی از سرش نمی افته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچکس نمی تونه منو درک کنه اینقد ه بغض کردم حرص اینو خوردم یه تومور ۴ سانتی با تیروئیدم در اوردن ۳ م ...

حق داری درکت میکنم از بس حرص و جوش میزنی از ناراحتی اینجوری میگی اعصابت بهم ریخته

آبجی من از بس شوهرش تو سر بچه ی ۵ سالش زده ۱ ساله بچش گردنشو کج میکنی چشا کج میکنه مثل دیونه ها ابجیم حرص و جوش میزنه پسر دسته گلش اینجوری میگه ینی بزرگ بشه خوب میشه یا عادت سرش میمونه مادر بودن سخته رو همچی بچه حساس میشی

حتی روانشناس بردم کلی بهش محبت می کنم وقت می زارم براش کلاس های مختلف می ریم ولی از سرش نمی افته

نمیدونم چی بگم والا..

ولی ببرش پیش ی دکتر خوب

حتما پیگیری کن

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

حق داری درکت میکنم از بس حرص و جوش میزنی از ناراحتی اینجوری میگی اعصابت بهم ریخته آبجی من از بس شوهر ...

من که سالم بودم باید دم به دقیقه برم دکتر قرص بخورم آزمایش و سونو بدم که مبادا دوباره عود نکنه عود کنه باید بازم جراحی بشم یا ید درمانی برم خیلی سخته

من که سالم بودم باید دم به دقیقه برم دکتر قرص بخورم آزمایش و سونو بدم که مبادا دوباره عود نکنه عود ک ...

من عمه ام همین بیماری رو داشت خداروشکر بهتره الان

ولی خوب یکم سخته چون باید یکسرع چکاپ بشع اینا

نگران نباش رعایت کن حواست باشه

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

حرف نزدنش ربطی ب دست نداره اونو جدا پیگیری کن.

یادمه پسرداییم تا ۷سالگی دست میخورد شدتش هم زیاد بود مثل پسر شما و هیچ جوره هم ول نکرد. انقدر خورده بود ک اون دوتا انگشتش با بقیه فرق کرده بود و متورم شده بود و ناخن هاش یکم خراب شده بود

ولی مدرسه رفت خوب شد

انقدر سخت نگیر

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

من که سالم بودم باید دم به دقیقه برم دکتر قرص بخورم آزمایش و سونو بدم که مبادا دوباره عود نکنه عود ک ...

اخی عزیزم ناراحت شدم حرص و جوش نزن ک بدتر میکنه هورمونات بهم میریزه تیروئید بدتر میشه همین پسر ابجیم دیر ب حرف اومد داداش دیگش ک دنیا اومد انگار زبون اینم وا شد

با پسرت حرف بزن هرچی حرف بزنی اونم میزنه بیشتر وقت بزار براش

راستی آبجی منم امروز عکس فرستاد از گلوش ورم کرده همین تیروئیدش تو عکس مثل ی گردو شده.دور از جونش علایم شما چی بود گواتر هست یا همین ک میگین درد هم داره دست میزنین یا ن

عزیزم یکم سخت گرفتی مامان منم میخورده حتی بزرگم شده حتی پدرش کتکشم میزده میخورده ولی از ی سنی خودش گذاشته کنار

یکی از فامیلامونم همینطور تازه همزمان اون انگشت دیگشم میکرد تو بینیش اما الان خانومی شده برا خودش

از سرش میفته ولی رهاش نکن فقط استرس بهش نده

سلام بله پیام دادم

فدات شم انقد فکر و خیال نکن

مطمئنم با همین گفتاردرمان پیشرفت میکنه

پسر منم همیشه انگشت میخووورد ببین انقد میخورد که من بجاش حالت تهوع میگرفتم...همش دستش بو میداد

اینجور مواقع حواسشو پرت کن...دستشو بگیر ناز کن قصه بگو یا یکی یکی بشمار...بگو بزن قدش