2777
2789

هیچ چیز نزار بین تو خدا بیاد

حتی امتحان هایی ک میگیره

با خدا عاشقی کن ضرر نمیکنی میبینی خدا چقدر دوست داره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آدم یه وقتایی مسالهذای باخدا نداره، خسته میشه

خستگی از سمت شیطانمیاد خاهر

مواظب باش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
هیچ چیز نزار بین تو خدا بیاد حتی امتحان هایی ک میگیره با خدا عاشقی کن ضرر نمیکنی میبینی خدا چقدر دوس ...

سلام عزیزم من چقد شما رو دوس دارم خیلی وقت بود ندیده بودمتون 💙

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

من یه چند وقته نمیخونم چون خدا جوابمو نمیده .عذاب وجدان دارم حالم خوب نیس ولی هم دوست دارم بخونم هم نه..

آقایون پست فطرت حروم زاده درخواست دوستی ندید.. واقعا خیلی حروم زاده اید اونایی که درخواست میدین کورین من متاهلم احمقای بی پدرمادر

پاشو با هر حالی هستی بخون نماز که حال خوب و حوصله نمیخواد مهم نتیجه بعدشه برای بنده 😍💙 دور نشو حتی به اندازه دمی بی حوصلگی

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

سلام عزیزم من چقد شما رو دوس دارم خیلی وقت بود ندیده بودمتون 💙

سلام گلمم عزیزیی🌷

تاپیکاتون همیشه عالیه 💙✨

🙏🙏💝

من یه چند وقته نمیخونم چون خدا جوابمو نمیده .عذاب وجدان دارم حالم خوب نیس ولی هم دوست دارم بخونم هم ...

واای عزیزم این چه حرفیه.. مگه ما نماز را برای خدا میخونیم که جواب بده.. نماز برای خود ماست ، برای حال خوب خودمون و برای دل خودمون باید بخونیم و در نهایت هم از خدا کمک بخواهیم.. همین که عذاب وجدان داری نشونه اینه که خدا ولت نکرده، چون اونایی که بینمازن و خدا ولشون کرده هیچ عذاب وجدانی ندارن

برای سلامتی مادرم یه صلوات میفرستین♥️

واای عزیزم این چه حرفیه.. مگه ما نماز را برای خدا میخونیم که جواب بده.. نماز برای خود ماست ، برای حا ...

آره عزیزم درسته برا خودمونه ولی خب چی میشه جواب منم بده یه معجزه کنه خسته شدم.. آره هر روز به نماز فکر میکنم یعنی بخونمش واقعا راحت تره تا این فکری که از صبح تا شب تو سرمه

آقایون پست فطرت حروم زاده درخواست دوستی ندید.. واقعا خیلی حروم زاده اید اونایی که درخواست میدین کورین من متاهلم احمقای بی پدرمادر