2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 56 پست
مامانم میخواه بخره نمیخوام خیلی بهش فشار بیاد فقط ضروریا رو میگرم بعدش کم کم هر چی نیاز داشت خودمون ...

من نذاشتم مادرم هزینه کنه از همسرم خواستم خودمون هزینه کنیم😊 البته یکن بادعوا و غر غر تا قبول کرده فعلا😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم ک دوقلو همههه چییی دوووبل قیمتاهم ک دیگه هیییچ

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

پوشک فقط یه بسته مولفیکس سایز صفر بگیر ببین اگه سایزش مناسب بود و نی نی حساسیت نداد بعد برو بیشتر بگیر، روروئک که میگن خیلی خطرناکه، کالسکه هم نگیر فعلا مثلا من نی نیم اواخر مهر دنیا میاد تو پاییز زمستونم لازم نمیشه فروردینم که سفریم پس اردیلهشت براش کالسکه میگیرم، کریر هم تو شکم بگیرم یا نی نی لای لای بگیرم

مال منم ک دوقلو همههه چییی دوووبل قیمتاهم ک دیگه هیییچ

تهرانی؟ برو عبدل آباد، شهر ارومیه هم قیمت سیسمونیش عالیه یکی از خانمای ارومیه ای با ۶۵۰ کل سیسمونیو حتی تختو کمدشو گرفته بود، مبارکت باشه دوقلو هاتو جنسیتشون چیه؟

كرير استفاده نداره سنگينه و بلا استفاده 

خب کریر سبک بخرید. من از هیچ چیز به اندازه کریر استفاده نکردم. خیلی گشتم تا سبک‌ترین کریر موجود رو خریدم، یه مارک خوب خارجیه. حتی خودم بعد از زایمان به راحتی در حالی که بچه توش بود بلندش کردم (البته درست‌اش این بود که نکنم چون اون اوایل خوب نیست و برای کمر و بخیه‌ها ضرر داره). تا ۶ ماهگی به عنوان صندلی ماشین و حمل بچه استفاده کردیم و همه جا بردیم. خیلی خوبه مثلاً می‌رید جایی، مهمونی، رستوران و ... بچه راحت توش نشسته. الآن که بچه رفته تو ۷ ماه تازه گذاشتم‌اش کنار و صندلی ماشین خریدیم دیگه

تهرانی؟ برو عبدل آباد، شهر ارومیه هم قیمت سیسمونیش عالیه یکی از خانمای ارومیه ای با ۶۵۰ کل سیسمونیو ...

یکی دختر یکی پسر 

اتفاقا از شهرای استان اورمیه ساکنیم

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
یکی دختر یکی پسر  اتفاقا از شهرای استان اورمیه ساکنیم

ایشالا خدا براتون حفظشون کنه خیلی خوبه اینطوری🤗🤗😘😘😘😍😍🤩🤩 چه خوب، ادرسشون خیابون عطایی بود جنب بانک انصار اگه تونستی برو اونجا واسه خرید من تهرانم ولی واقعا دلم میخواست بیام ارومیه خرید😕 

گفته بود که اقلام این برگه ۶۵۰ شده ولی دیگه از جزیاتش خبری ندارم تونستی یه سری بزن این مغازه رو

خب کریر سبک بخرید. من از هیچ چیز به اندازه کریر استفاده نکردم. خیلی گشتم تا سبک‌ترین کریر موجود رو خ ...

مارکش چیه عزیزم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
من کلی وسیله دارم همه رو هم خودم درست کردم خورد خورد 

چه جالب❤

میشه بگین چیارو خودتون درست کردین؟

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤