خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
پوشک فقط یه بسته مولفیکس سایز صفر بگیر ببین اگه سایزش مناسب بود و نی نی حساسیت نداد بعد برو بیشتر بگیر، روروئک که میگن خیلی خطرناکه، کالسکه هم نگیر فعلا مثلا من نی نیم اواخر مهر دنیا میاد تو پاییز زمستونم لازم نمیشه فروردینم که سفریم پس اردیلهشت براش کالسکه میگیرم، کریر هم تو شکم بگیرم یا نی نی لای لای بگیرم
تهرانی؟ برو عبدل آباد، شهر ارومیه هم قیمت سیسمونیش عالیه یکی از خانمای ارومیه ای با ۶۵۰ کل سیسمونیو حتی تختو کمدشو گرفته بود، مبارکت باشه دوقلو هاتو جنسیتشون چیه؟
خب کریر سبک بخرید. من از هیچ چیز به اندازه کریر استفاده نکردم. خیلی گشتم تا سبکترین کریر موجود رو خریدم، یه مارک خوب خارجیه. حتی خودم بعد از زایمان به راحتی در حالی که بچه توش بود بلندش کردم (البته درستاش این بود که نکنم چون اون اوایل خوب نیست و برای کمر و بخیهها ضرر داره). تا ۶ ماهگی به عنوان صندلی ماشین و حمل بچه استفاده کردیم و همه جا بردیم. خیلی خوبه مثلاً میرید جایی، مهمونی، رستوران و ... بچه راحت توش نشسته. الآن که بچه رفته تو ۷ ماه تازه گذاشتماش کنار و صندلی ماشین خریدیم دیگه
تهرانی؟ برو عبدل آباد، شهر ارومیه هم قیمت سیسمونیش عالیه یکی از خانمای ارومیه ای با ۶۵۰ کل سیسمونیو ...
یکی دختر یکی پسر
اتفاقا از شهرای استان اورمیه ساکنیم
خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
خب کریر سبک بخرید. من از هیچ چیز به اندازه کریر استفاده نکردم. خیلی گشتم تا سبکترین کریر موجود رو خ ...
مارکش چیه عزیزم
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟