2777
2789
عنوان

دفع سودا

60 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من الان تقریبا یه هفته است به توصیه پزشک طب سنتی شربت منضج سودا میخورم

از وقتی شروع کردم یه جور حالت تهوع گرفتم میخاستم بپرسم نرماله و روندشه؟

کسایی ک سودای شدید دفع کردند بیان بگن چقدر براشون طول کشید ممنون میشم تجربتون به اشتراک بذارید خدا خیرتون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزان اگرواقعا مشکلاتی مثل استرس و افسردگی و اضطراب و عصبانی هستید و اینا

بنظرم حتما یه سر به طب اسلامی و سنتی بزنید و داروهاشون رو ادامه بدید مشکل تون رو ریشه ای حل میکنه و وابسته هم نمیشید وبه قرص ها

از داروخانه گرفتی اثر داره ؟ چحور مصرف میکنی ؟ روزانه و چ زمانی

از داروخانه نگرفتم رفتم پیش متخصص خودش تجویز کر برام و روال استفاده اش رو هم گفت

بله الحمدلله به مرور زمان اثر داره

یعنی مل قرص های آرامبخش نیسا بخوری آروم شی

کم کم تاثیر میزاره تا انشالله بهبودی کامل

از داروخانه نگرفتم رفتم پیش متخصص خودش تجویز کر برام و روال استفاده اش رو هم گفتبله الحمدلله به مرور ...

علایمت چیه میشه بگی

هر دکتری رفتم عوض اینکه اخلاط بدنمو دفع کنه شدید سوداوی هستم و تایید کردن بجاش داروی مثلا میگم پوکی دارم اونو میده چشمم بد میبنه داروی چش میده د لعنتی همشون ب خاطر این خلط هس دیگ

علایمت چیه شربت رو چحوری میخوری روزانه من خیلی سودام زیاده ک گردش خون هم مختل کرده .از طرفی دست و پا ...

صبحها ۱۰ میل

برای من هم دست و پام یخ بود حتما روغن سیاه دونه استفاده کن برای روغن مالی خصوصا برای پاها

اگر بشه یه نفر ماساژت بده خیلی بهتر هم میشی

صبحها ۱۰ میلبرای من هم دست و پام یخ بود حتما روغن سیاه دونه استفاده کن برای روغن مالی خصوصا برای پاه ...

ینی از سوداس ک یخه همه چی تو ازمایشا نرماله و استخوان هام تحلیل میره شدید کورتون خوردم پارسال هرجا میرم میگن محاله استخوان کوچیک شه ولی فک و دندان و قیافه و صورتم و قد وقواره و دست و پام کوچیک میشه انگار رگام گرفته از سودا نمیاره خون خوب جریان پیدا کنه . همه دکترا میگن روانی شدی استخوان کوچیک نمیشه ولی ریده میشه به همه چیم . دست و پا و سرمم و همه جام سرده یکم ک گرما میزنه تضاد تو بدنم ایجاد میشه عرق سرد میکنم مگه قرص نیس ؟ از کجا گرفتی . فک کنم داروخانه های طب سنتی داشته باشن بگم ضد سودا ؟