2777
2789
عنوان

قید دوست مجازی

142 بازدید | 19 پست

من دیگه ترجیح میدم با ادمای واقعی حتی فامیلا ارتباطمو قوی کنم تا یه چندتا دوست درپی مجازی

کلا دوست مجازی خط زدم چون خیلی چرته.واقعا فقط زندگیمو نابود کردن

تجربه مثل من داشتین؟

درود

مجازی، مشخصا همینطور هستش..

واقعی که از 10 الی 20 سال شخص رو شناخت دارید متوجه یکسری رازها و باگ های اخلاقی و رفتاری نمیشید اینجا که خب هر شخصی یه شخصیتی برای خودش ایجاد کرد و این کاملا طبیعی و نرماله

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری ها اعتقاد دارند دوست مجازی خیلی خوبه چون میتونن یه درد و دل هایی کنن که نمیشه به ادمای واقعی گفت صرفا چون قرار نیست اون شخص رو ببینن یا رو در رو صحبت کنن بخاطر همین راحت ترن

اما در کل من زیاد موافق نیستم ادمای واقعی ارتباط گرفتن باهاشون صددرصد قوی تر از مجازیه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
یه سری ها اعتقاد دارند دوست مجازی خیلی خوبه چون میتونن یه درد و دل هایی کنن که نمیشه به ادمای واقعی ...

من با اینکه یه ادم رندوم پیدا کنم باهاش حرف بزنم اصلا مشکلی ندارم خودم هر از چند گاهی کال میرم تو یه سری سایتا کرف میزنیم .

ولی دوستی طولانی مدت خیلی بده چون از هم دور و محدودیت هست .فکر کنید که عاشق میشیم ولی کافیه طرف مقابل بلاک کنه یا دیگه مسیج نده. یهو همه چی تموم میشه دنیا رو سر ادم میریزه!اصلا دووم نداره دوستیا

کاش منم بتونم اینجا رو خط بکشم

کافیه بخوای.می تونی اینجا رو با app blockقفل کنی

بدون که برای رسیدن به موفقیت و زندگی بهتر باید یه سری چیزا رو فدا کرد از جمله اینطور جاها رو و ادماش رو

من با اینکه یه ادم رندوم پیدا کنم باهاش حرف بزنم اصلا مشکلی ندارم خودم هر از چند گاهی کال میرم تو یه ...

اره یه سری خوبی هایی داره بدی هایی هم داره

من بشخصه خیلی زود وابسته میشم و این فاصله اذیتم میکنه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

برای همه این طور نیست بستگی به طرف مقابل داره

من خودم چند تایی دوست مجازی دارم که حضوری هم میخوایم هم رو ببینیم یک سال در ارتباط هستیم تو تل

و تماس می گیریم زیاد خیلی به هم نزدیک هستیم

حتی دوران قطعی نت هم باز گروه داشتیم تو بله و...

خلاصه که هر روز با هم در ارتباط هستیم دلیل ش هم اینه که علایق شبیه هم داریم از همین طریق با هم آشنا شدیم

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

برای همه این طور نیست بستگی به طرف مقابل داره من خودم چند تایی دوست مجازی دارم که حضوری هم میخوایم ه ...

اره ولی ریسکه یکم.من خودم عاشق دوستای مجازیم بودم خیلی صمیمی بودیم ولی خب

نه از شهر های مختلف من جنوبمیه سری شمال بودن یه سری تهران و .. بعد پسر بودن .دخترا از هم جدا شدیم ...

من مجازی آشنا شدم با همسرم...ده سال قبل...همون سال مجازی با دو سه نفر هم آشنا شدیم....هنوز در ارتباطم...یا یکیشون که رفت آمد خانوادگی پیدا کردیم..اونیکی هم گناوه بود یکبار برای دیدنم اومد تهران....