2777
2789
بهم توی ماشینش گفت میدونم از اون دخترای مستقلی که دستت توی جیب خودته از کسی چیزی قبول نمیکنی بخوای ا ...

به من گفت تو انقدر شان و جایگاهت بالاست من نمیتونم کادوی درخوری برات بخرم

گفتم خر خودتی

لااقل یه شارژ ۵ تومنی میخریدی نشون ندی خسیس بدبخت هستی😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیت اول طرف تو ماشین تیشرت شو زد بالا که تتوی شکم شو نشون بده😐

موهام چتری بود میگفت چ خوشگله میشه یه لحظه دست بزنم😐🤣

یه دیتم رفتم از قیافه پسره خوشم نیومد نتونستم نه بگم ولی یکبارم دیگه باهاش بیرون نرفتم

یه ادکلن تلخ و تندم زده بود سرم درد گرفته بود از بوش🫠

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

نمی دونم خواستگارم هم جز دیت میشه یا نه

ولی با یک پسره که خاستگاری بود رفتم بیرون یک جایی شبیه پارک دفعه اول تیپش خوب بود ولی به طور عجیبی کفش هاش کهنه بود، البته چرم بود ولی پوسته پوسته شده بود...

بعد خر شدم دفعه دوم رفتم باهاش بیرون باز هم جای عمومی، هوا سرد بود و کاپشن پوشیده بود، در قسمت بیرونی آستین پاره بود، من اولش که دیدم هنگ کردم!! واقعا عجیب بود کلا هم به تیپش زیاد توجه میکرد، البته خوش تیپ بودا

نمی دونم خواستگارم هم جز دیت میشه یا نهولی با یک پسره که خاستگاری بود رفتم بیرون یک جایی شبیه پارک ...

اره اینم سم بود😂😂

'در اندک من تویی فراوان یا رب...' ☁️🫧️

به من گفت تو انقدر شان و جایگاهت بالاست من نمیتونم کادوی درخوری برات بخرمگفتم خر خودتیلااقل یه شارژ ...

😂😂😂😂جررر

'در اندک من تویی فراوان یا رب...' ☁️🫧️